Novak Đoković doneo odluku koja je šokirala svet: Ovo je razlog (foto)

Novak Đoković doneo odluku koja je šokirala svet: Ovo je razlog (foto)

Autor: | 20/03/2021

5

Odluka Novaka Đokovića rastužila je svetsku tenisku javnost, niko nije očekivao da će najbolji teniser svih vremena povući ovakav potez, ali njegovo objašnjenje je pomoglo svima da shvate o čemu je reč.

Pročitajte: Čestitke pristižu sa svih strana - Naš Novak je još jednom dokazao da je najbolji na svetu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Naime, najbolji teniser na svetu, na poslednjem turniru u Melburnu doživeo je izuzetno neprijatnu povredu, a njegovo učešće na narednom turniru bilo je pod znakom pitanja.

Sada je Novak odlučio da otkloni sve sumnje, te se oglasio na društvenim mrežama, i razočarao obožavaoce ,,preko bare", ali razlog je nešto drugačiji.

Pročitajte: Odluka Novaka Đokovića i Jelene - Rešili da promene adresu prebivališta

instagram printscren

 

- Ove godine se nažalost neću takmičiti na turniru u Majamiju. Vremena uz porodicu  nikad nije dovoljno, pa sam zato odlučio da ovaj period budem sa njima jer mi predstoji puno turnira i putovanja sa značajnim restrikcijama. Radujem se ponovnom dolasku u Majami sledeće godine - poručio je Novak.

Američka publika će tako nakon Federera, Kirjosa i Nadala ostati uskraćena i za učešće najboljeg svetskog tenisera, a bez njih turnir sasvim sigurno neće biti isti.

Prošle godine, turnir nije bio odigran zbog restriktivnih mera uzrokovanih korona virusom, a godinu pre toga Novak je izgubio u finalu.

Komentari (5)

Loading
Lavica 13:15 25.03.2021
Odgovori

Браво Ноле....заслужио си одмор и да будеш са својом породицом, јер је она најбитнија од свега....брз опоравак ти желим краљу наш 🤗

radepetic 19:00 25.03.2021
Odgovori

Ma tako i treba.Prvo porodica.Celom svetu si pokazao ko si,šta si i odakle si!Srbineeee!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još