Rodžer Federer zbog supruge Mirke doneo odluku pred kojom su svi zanemeli

Rodžer Federer zbog supruge Mirke doneo odluku pred kojom su svi zanemeli

Autor: | 16/03/2021

2

Rodžer Federer poznat je po vernosti i ljubavi prema supurzi Mirki sa kojom je dobio i četvoro dece, a njegova poslednja odluka sve je šokirala. Naime, švajcarski teniser Rodžer Federer mogao bi da propusti i Olimpijske igre u Tokiju, a ova vest posebno je izenadila sve njegove fanove. 

Pročitajte: Tragedija koja je obeležila život Rodžera Federera, suze u očima slavnog tenisera (video)

Profimedia

 

 

To bi moglo da se desi ukoliko bude doneto pravilo koje mu ne ide na ruku, piše švajcarski "Blik". Kako piše švajcarski list, Federer ne želi ni da bude odvojen od porodice nekoliko nedelja, a sve ide ka tome da organizatori Olimpijskih igara neće dozvoliti boravak u olimpijskom selu ljudima koji nisu sportisti. 

Ta odluka će biti doneta u narednom periodu, dok je još neizvesno i da li će biti navijača u Tokiju, ali i tu se više naginje ka održavanju turnira bez prisustva publike zbog pandemije korona virusa. 

Pročitajte: Rodžer i Mirka Federer - Bračne razmirice savršenog para

 

 

U slučaju da Međunarodni olimpijski komitet (MOK) odluči da sportisti ne mogu da borave u Tokiju sa porodicom, najverovatnije će se Rodžer Federer povući sa turnira. Glavni razlog je taj što želi da bude sa suprugom Mirkom i četvoro dece, piše "Kurir sport". Upravo zbog toga nije igrao ni na Australijan openu, a videćemo da li će zaista propustiti i Olimpijske igre, koje su na programu od 23. jula do 8. avgusta.

Komentari (2)

Loading
Milenković Aleksandra 15:24 17.03.2021
Odgovori

To je pravi muškarac i muž! Svaka čast Rodžere,nije sve u lovi,porodicu ne možeš da kupiš.Neka Đoković uči od tebe.

hellomagazin.rs hellomagazin