Za ovim će poludeti jači pol: Iskopirajte stil Siniše Mihajlovića u samo nekoliko poteza

Za ovim će poludeti jači pol: Iskopirajte stil Siniše Mihajlovića u samo nekoliko poteza

Autor: | 11/03/2021

0

Stil Siniše Mihajlovića mnoge pripadnice lepšeg pola oduševljava, a brojni muškarci voleli bi da prošetaju makar jednu odevnu kombinaciju kao svetski fudbalski as. Gde god da se pojavi, poslednjih godina, Siniša i njegova supruga Arijana uvek su primećeni, jer njihov stil odevanja ostavlja bez daha. 

Pročitajte: Luksuzan odmor na jahti - Siniša Mihajlović izgleda kao mladić, a Arijana oduzima dah (video)

 

 

Mihajlović je nedavno na muzičkom festivalu u San Remu privukao pažnju javnosti, ali i sjajne ocene modnih kritičara. Trener Bolonje i legenda jugoslovenskog i srpskog fudbala, govorio je za jedan modni časopis o svom stilu oblačenja.

 

 

- Moda me je uvek fascinirala, uvek sam se trudio da se oblačim u korak sa vremenom. Volim da budem dobro obučen, to čini da se osećam prijatno i dajem veliku važnost odeći i načinu na koji predstavljate sebe. To nije samo strast, ja sam javna ličnost i verujem da ljudi koji su u javnosti moraju da se predstave na određeni način. Očigledno je da volim da obučem trenerku ili šorts, da bi mi bilo udobno, ali u javnosti zaista želim da se oblačim kako najviše volim - iskreno je rekao Mihajlović i dodao: 

Pročitajte: Siniša Mihajlović u ludom provodu kod Đanluke Vakija - ovaj stajling se ne zaboravlja!

 

 

- Išao sam obrnuto, u smislu da sam se kao mladić uvek nosio jaknu i kravatu, sada se vremenom oblačim na sve mlađi način. Sada više ne volim košulje i kravate, više volim majice, prsluke i rolke. I dalje nosim košulje i cenim ih, ali na drugačiji način. Više ne nosim bele, već radije one od teksasa ili deblje zimi. Ne volim više da budem previše klasičan kao u dvadeset ili dvadeset pet.

Stil Siniše Mihajlović bazira se na zanimljivim načelima 

Da ništa ne prepušta slučaju kada je oblačenje u pitanju, Siniša ne krije. Voli da obraća pažnju na svaki detalj, i uvek je veoma elegantan. Takođe, stil Siniše Mihajlovića zasnovan je na jednom veoma zanimljivom pravilu, koje će vas oduševiti. Naime, njegova obuća uvek je nekoliko brojeva veća. 

 

 

- Moja deca me savetuju, uvek sa njima gledam cipele. Nosim 42, ali volim da nosim cipele nekoliko većih veličina, pa čak i patike uzmem 44 ili 45, pa ih nose i moja deca i razmenjujemo ih. Cipele su mi očigledno veoma važne. Jako volim satove i kape, posebno "ravne kape". Što se tiče cipela, one su prilično raznovrsne, kao i u ostatku garderobe - zaključio je Siniša, prenosi "Kurir Sport"..

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin