Neverovatno: Knjiga Siniše Mihajlovića otkriva jezivu istinu

Neverovatno: Knjiga Siniše Mihajlovića otkriva jezivu istinu

Autor: | 04/02/2021

0

Knjiga Siniše Mihajlovića "Utakmica života", u rekordom roku postala je pravi bestseler u Italiji. U njoj je legendarni fudbaler, a sada trener Bolonje, otkrio neverovatne stvari, koje su sada javnost potpuno šokirale. 

Pročitajte: Priča sa srećnim krajem - Kako je desetogodišnji dečak pomogao Siniši Mihajloviću u borbi protiv opake bolesti

Photo Claudio Villa/Getty Images via Guliver

 

U jednom poglavlju knjige Miha se posebno bavi odnosom sa 90-tih godina popularnom proročicom, koja je tada predviđala budućnost saigraču Vladanu Lukiću. Vladan je doneo fotografiju šampionske ekipe Crvene zvezde na kojoj je bio i Siniša. Kasnije je Lukić, kako se navodi u knjizi, Mihajloviću preneo reči proročice, koja mu je rekla da će se Siniša razboleti u kasnijem dobu.  

- U roku od nedelju dana doživeće nesreću, nakon čega će imati ozbiljnih problema kod kuće - rekla je navodno proročica Lukiću pokazujući prstom na Mihajlovića. 

Pročitajte: Neverovatno - Siniša Mihajlović uradiće sve da zadivi prelepu suprugu (video)

 

 

Knjiga Siniše Mihajlovića otkriva do sada nepoznate detalje 

Siniša nije poverovao u stavove proročice koje mu je saopštio Lukić. Ali se sve promenilo kada je četiri dana kasnije doživeo saobraćajku. U njegov automobil se zakucalo drugo vozilo, ali se sve završilo bez većih posledica.  

U svojoj autobiografiji, Siniša je naveo i da mu je prorčica, između ostalog, pomogla da prevaziđe porodični problem, a videla mu je i veliku porodicu.

- Imaćete puno dece, više od četvoro, ali jedno od njih neće živeti sa vama (Mhajlovićev najstariji sin Marko, živi sa majkom, dok iz braka sa Arijanom ima petoro dece).

Pročitajte: Čuju se svadbena zvona - Ovo je budući zet Siniše Mihajlovića! (foto)

 

 

Nažalost, već tada Siniša je navodno čuo da će se ozbiljno razboleti. 

- Igraćete u Italiji i tamo ćete dugo ostati. Sa 50 godina ozbiljno ćete se razboleti. Ali pobedićete bolest i tada ćete postići veliki uspeh - navode se reči proročice, piše "Kurir".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti