Čarolija u domu Živojinovića: Filip i Aleksandra slave sinu 2. rođendan (foto)

Čarolija u domu Živojinovića: Filip i Aleksandra slave sinu 2. rođendan (foto)

Autor: | 06/03/2021

0

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića danas proslavlja drugi rođendan. U domu Živojinovića preovladavaju plavi baloni, torte sa omiljenim junacima iz crtanih filmova, kao i mnoštvo poklona koje maleni Aleksandar sa nestrpljenjem otvara.

Pročitajte: Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinović će pokoriti estradu - Evo i dokaza za to! (foto)

Mlada pevačica neretko ističe kako joj je majčinstvo došlo u pravom trenutku i da je Aleksandar u njihov dom doneo najveću sreću. Filip i Aleksandra uživaju u svakom danu provedenom sa naslednikom,a planiraju i proširenje porodice jer oboje obožavaju decu.

Ponosna mama je danas podelila atmosferu iz njihovog porodičnog doma gde je sve podređeno slavljeniku. Plavi baloni se nalaze po celoj kući, maleni Živojinović duvaće svećice čak sa tri torte, a pokloni pristižu dok ih maleni Aleksandar sa oduševljenjem otvara.

Pročitajte: Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića uživa: Vikend za pamćenje (video)

Instagram @aleksandraprijovic

 

Anđele moj mali, ovo je naša prva fotografija pre tačno dve godine, najlepši i najemotivniji trenutak u mom životu. Hvala ti za najslađe trenutke, smeh, sreću i neopisivu ljubav...Danas je tvoj “dia dan” kako bi ti rekao i jedva čekam da se probudiš da ti otpevamo tvoju omiljenu pesmicu i da duvaš svećice...budi mi uvek srećan, zdrav, veseo, nasmejan, dobar dečak kao što i jesi. Volim te i više nego što sam ikada mislila da je moguće, onako kako samo mama može da voli. - emotivno je napisala Aleksandra na svom Instagram nalogu.

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića - mezimac proslavlja divan dan

Ništa manje srećan i ushićen je i tata, Filip, pa je i on nasledniku poželeo ono što se rečima ne može opisati.

 

 

- Anđele moj. Nijedan korak u svom životu ne bih promenio jer me je svaki doveo do tebe. Hvala ti za svu radost koju nam pružaš. Hvala ti za svaki novi dan koji je zbog tebe najlepši naših života. Volimo te više nego što bi bilo koji sled reči ikada mogao da opiše. Srećan "dia dan" ljubavi naša - napisao je Filip.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti