Sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović će pokoriti estradu - Evo i dokaza za to! (foto)

Sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović će pokoriti estradu - Evo i dokaza za to! (foto)

Autor: | 19/01/2021

0

Filip Živojinović retko deli trenutke iz svog privatnog života, a sada je na "Instagramu" podelio fotografiju koja je oduševila javnost. Naime, on je podelio presladak trenutak iz porodičnog doma i otkrio da njegov sin Aleksandar kreće majčinim stopama.

Naime, sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, koji će uskoro napuniti dve godine, centar je sveta ponosnih roditelja, a sada je u posebno zanimljivom periodu odrastanja. Upravo zbog toga, svaki njegov postupak oduševljava Filipa i Aleksandru.

Pročitajte: Istopićete se - Nikad viđena fotografija Aleksandre Prijović sa preslatkim sinčićem (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

Filip je na "Instagramu" podelio fotografiju malog Aleksandra koji sedi za klavirom uz duhovit opis: "Spavate li mirno, drugari muzičari?".

Među prvima, fotografiju je prokomentarisala upravo ponosna mama, koja je oduševljena što njen sin već sada pokazuje interesovanje za muziku. "Ljubav mamina" - napisala je ona. Ako mali Aleksandar krene maminim stopama, biće velika zvezda, s obzirom da na tome, čini se, radi od malih nogu.

Pročitajte: Pravi romantik - Filip Živojinović, sa sinom Aleksandrom u naručju, otkrio novogodišnju želju (foto)

Sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović od prvog trenutka njihov je centar sveta, a jednom prilikom, Aleksandra je otkrila i koliko su ona i Filip strogi.

–  Od trenutka kada se Aleksandar rodio, on je ne samo glava kuće već je šef naših života. On je naša najveća sreća i ljubav i tu ne bih ništa menjala. A čija je poslednja? Ako mislite na Filipa i mene, tu je borba neprestana –  rekla je tada za "Blic".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti