Konačno da ga vidimo! Mali Aleksandar Živojinović zvezda maminog novog spota FOTO

Konačno da ga vidimo! Mali Aleksandar Živojinović zvezda maminog novog spota FOTO

Autor: | 27/06/2023

0

Sin Aleksandre Prijović u pevačicinom novom spotu

Na radost brojnih fanova koji su s nestrpljenjem čekali taj dan, Aleksandra Prijović konačno je objavila novi album.

 

‒ Dragi moji, došao je trenutak da sa vama podelim mojih „Devet života“. Broj devet simbolizuje završetak jednog ciklusa, pa je ujedno najprikladniji naziv za ovaj album, koji najavljuje sve što će se dešavati od septembra ove godine, kada kreće moja prva regionalna koncertna turneja ‒ poručila je pevačica uz reči zahvalnosti. ‒ Vama beskrajno hvala što ste uz mene sve ove godine, znači mi više nego što ću ikada moći rečima da vam objasnim.

Instagram

 

Koliko se publika uželela Aleksandre najbolje govori podatak da je spot za pesmu „Sve po starom“ u roku od 24 časa videlo više od trista hiljada ljudi, a po svoj prilici taj broj će vrtoglavo rasti.

Pročitajte: Danas živi u vili od pola miliona, ali ne zaboravlja prošlost - U ovoj skromnoj kući je odrasla Aleksandra Prijović FOTO

Osim emotivne balade, veliku pažnju izazvali su video-snimci koji datiraju od ranog detinjstva do danas, a na njima se mogu videti njeni najbliži: mama, tata, baba, deda, suprug Filip Živojinović...

youtube printscreen

 

Posebno su upečatljivi brojni kadrovi na kojima je pevačicin sin Aleksandar, koga je svih ovih godina brižljivo čuvala od očiju javnosti.

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

Kako se spot završava snimkom na kome u naručju drži sina dok idu reči: „Sve po starom, dan za danom se od duše odlomiš, tu i tamo život mi je svega dao, a ja bih tebe samo“, reklo bi se da joj je dečak najveća inspiracija u svemu što radi.

youtube printscreen

 

„Bravo! Spot je savršen! Privatni snimci dokazuju koliko je ova žena normalna, jednostavna i žena iz naroda“; „Eksplozija emocija i na kraju spota njihov preslatki sinčić i porodica. Neprocenjivo“, samo su neki od komentara upućenih Aleksandri Prijović.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti