Prijinu metodu uspavljivanja Aleksandra svaka mama će odmah primeniti i na svoje dete

Prijinu metodu uspavljivanja Aleksandra svaka mama će odmah primeniti i na svoje dete

Autor: | 19/12/2020

0

Sin Aleksandre i Filipa Živojinovića pravi je šećer i mezimac cele porodice. Hladne jesenje dane dečak provodi sa svojim roditeljima i bakama u toplom, prelepo novogodišnje ukrašenom, domu. Mama Prija se pobrinula da Aleksandar ima pravu čaroliju oko sebe, pa se posebno potrudila oko kićenja jelke, kao i uređenja čitavog ambijenta.

Pročitajte: Čarolija za malog Aleksandra – Dom Aleksandre i Filipa Živojinovića u prazničnom ruhu (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official)

Raskošna jelka zauzima centralni deo njihovog doma, a ukrašena je sa mnoštvom figurica i ukrasima u zlatnim i crvenim tonovima. Aleksandar obožava da provodi vreme pokraj jelke i posmatra kako lampice menjaju boju. A kada se umori od svakodnevnih aktivnosti, mama Aleksandra ima sjajan trik kako da maleni dečak brzo utone u san.

Ušuškana pokraj sina i svoje majke Borke, Aleksandra je fanovima pokazala na koji način joj polazi za rukom da Aleksandra veoma brzo uspava. Ona je pustila svoj prelep glas i pesmom napravila prelepu atmosferu. Naime, metoda joj je toliko dobra, da je jednim potezom uspela da uspava sina kao i svoju majku.

- Kad pesmicom uspavam sina i mamu - napisala je Prija pored preslatke fotografije, koju je objavila na svom "Instagramu", a koja je njene fanove nasmejala i očarala u isto vreme.

Pročitajte: Sin Aleksandre i Filipa danas slavi poseban dan (foto)

Sin Aleksandre i Filipa, kao i baka Borka, zaspali su odmah, pa verujemo da će metodu uspavljivanja uz pevušenje već danas mnoge mame da primene.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram printscreen

Slične Vesti

Pročitajte još