Kako je samo porastao! Sina Aleksandre Prijović ne viđamo često, baka Zorica oduševila slikama iz porodičnog doma FOTO

Kako je samo porastao! Sina Aleksandre Prijović ne viđamo često, baka Zorica oduševila slikama iz porodičnog doma FOTO

Autor: | 07/06/2023

0

Sin Aleksandre Prijović veliki dečak

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u martu 2019. godine dobili su sina Aleksandra, a stav koji su još tada zauzeli – da dečaka ne eksponiraju u javnosti ‒ zadržali su do danas.

Iako jedna od najangažovanijih i najpopularnijih pevačica, Aleksandra Prijović je na prvom mestu majka, izuzetno brižna i beskrajno posvećena sinu, za koga kaže da je tatina slika i prilika.

Pročitajte: Ne zna se koji je veći dasa - Bobina supruga objavila fotografiju sinova, Filipov polubrat danas izgleda ovako FOTO

Boško Karanović

 

U velikom novogodišnjem intervjuu prvi put je ispričala nešto više o četvorogodišnjem nasledniku, kome porodica tepa Aki.

‒ Tražio je igračke, kao svako dete. Nije dao meni da pišem pismo Deda-Mrazu, ljuti se kad hoću da uradim nešto umesto njega. Onda je on napisao da bi voleo da dobije velikog dinosaurusa. Kada ga pitamo da li želi brata ili sestru, kaže da želi brata, ali sam ne traži. Voli da deli stvari, sve deli. Međutim, kad je hrana u pitanju, ako mu neko traži celu čokoladu, to ne da, može samo da podeli.

Pročitajte: Izbegavali su me u školi i maltretirali, srce mi se cepalo - Devojčica sa slike je danas uspešna pevačica koju svi obožavamo FOTO

Instagram

 

Mladi roditelji i dalje uspešno odolevaju društvenim mrežama i ne objavljuju fotografije sina, ali ponosne bake ne mogu a da se ne pohvale unukom, pa se na profilu Aleksandrine majke Borke i Filipove Zorice povremeno može videti simpatični dečak, koji uvek nađe neku novu zanimaciju.

Zorica Nakić snimila je Aleksandra dok kupa kućnog ljubimca i objavila fotografije na Instagramu uz poruku „I love my dog“.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti