Za službeni susret s kraljicom, Megan Markl odabrala savršenu kombinaciju bele i crne (video)

Za službeni susret s kraljicom, Megan Markl odabrala savršenu kombinaciju bele i crne (video)

Autor: | 12/03/2018

0

Današnji dan s nestrpljenjem se očekivao među svim obožavaocima britanske kraljevske porodice. Prvi put, otkako su službeno proglasili veridbu prestolonaslednika, princa Harija i američke glumice, Megan Markl se pojavila na društvenom događanju zajedno s kraljicom Elizabetom II., ali i ostalim članovima kraljevske porodice. Kao i svaki put do sada, Megan Markl je oduševila svojim modnim izborom.

Povodom Dana Komonvelta, Megan Markl stigla je pred Vestminstersku opatiju držeći se za ruku sa svojim verenikom, princom Harijem, a svega nekoliko koraka ispred njih bili su Harijev stariji brat, princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, koja će uskoro roditi njihovo treće dete.

Megan je sigurno osećala veliku tremu, budući da su u Vestminstersku opatiju stigli svi pripadnici britanske kraljevske porodice, ali i mnogi britanski političari i zvaničnici. Za tako važan dan, Megan je odabrala beli kaput dizajnerke Amande Vejkli.

 

Uz to je iskombinovala francusku beretku u istoj boji, kosa joj je bila savršeno isfenirana, šminka jedva primetna. Ispod kaputa nazirala se crna haljina Amande Vejkli koja je pratila liniju tela, dok je u ruci držala Mulberry torbicu koja je bojom odgovarala salonkama.

Tokom svečanosti, za okupljene je nastupio i bivši član benda One Direction, Lijam Pejn, a jedini član kraljevske porodice, koji tamo nije bio prisutan, je vojvoda od Edinburga.

 

I dok je izostanak princa Filipa opravdan, budući da je on u penziji, mnogi se još uvek sjećaju prošlogodišnjeg skandala kada se na svečanosti nije pojavio princ Vilijam, a sve zbog skijanja s prijateljima u Verbieru.

Kada je završena službena ceremonija, prinčevi Hari i Vilijam i njihove izabranice, Megan Markl i Kejt Midlton prisustvovali su privatnoj audijenciji za najbliži krug ljudi.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još