Po protokolu ili po zaslugama: Polubrat Megan Markl želi isti tretman kao i Midltonovi

Po protokolu ili po zaslugama: Polubrat Megan Markl želi isti tretman kao i Midltonovi

Autor: | 23/08/2018

0


Tomas Markl Mlađi, polubrat vojvotkinje od Saseksa, izlio je gorčinu prema kraljevskoj porodici zbog načina na koji se prema njima odnose i izrazio nadu da će se Megan pomiriti s ocem pre nego što bude prekasno.


Polubrat Megan Markl se pita zašto njegova porodica nema tretman kao porodica Midlton i podseća na ujaka vojvotkinje od Kembridža Gerija Goldsmita kom je kraljevska porodica iskazala dobrodošlicu uprkos tome što se ženio četiri puta i što je osuđivan za porodično nasilje.

O problemima koji ga tište, Tomas Markl Mlađi progovorio je za Dejli Mejl povodom najave kako će Megan putovati u Kaliforniju da poseti majku Doriju, ali i da tokom putovanja ne planira da kontaktira svog oca i druge članove porodice.

A post shared by CUSME UK (@cusmeuk) on Aug 13, 2018 at 1:44pm PDT


Prekid odnosa između njegove sestre i oca, kako kaže, slomio mu je srce, a iako su tom zahladnjenju kumovali eksplozivni komentari Tomasa Markla u kojima je kraljevsku porodicu upoređivao sa Sajentolozima, Tomas Mlađi misli da bi vojvotkinja od Saseksa trebo da promeni stvari i popravi štetu dok nije kasno.

A post shared by TooMuchStory (@toomuchstory) on Aug 11, 2018 at 8:04pm PDT


Autsajdera u kraljevskoj porodici, podseća Tomas Mlađi, bilo je i pre poput Midltona. Iako ne vidi po čemu se to njegova porodica razlikuje, kaže kako su s Kesingtonske palate mogli da reaguju i ranije, čim je najavljena veridba princa Harija i Megan Markl.

-Dugo se već bave ovakvim stvarima i veliko je pitanje zašto su to učinili na ovakav način. Mogli su malo da se pobrinu za mog oca i on bi bio srećan, izjavio je Tomas Mlađi za Dejli Mejl.

Dotaknuo se opet ujaka Kejt Midlton, koga neprimereno ponašanja uoči venčanja, kada je u svom mediteranskom domu La Maison de Bang Bang konzumirao kokain, nije sprečilo da bude pozvan u Vestminstersku opatiju.

A post shared by SG (@dream_love_sg) on Aug 23, 2018 at 1:20am PDT

-Mislim da bi smo se ujak Geri i ja dobro slagali, kaže Tomas Mlađi i dodaje da bi bilo lepo da je dobio makar pozivnicu za venčanje poput njega.

-Ne moram da budem na svim tim njihovim događanjima, ali bilo bi lepo da sam pozvan makar na venčanje, zaključuje Tomas Markl Mlađi.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti