Šok na britanskom dvoru: Posle samo šest meseci asistentkinja Megan Markl dala otkaz (video)

Šok na britanskom dvoru: Posle samo šest meseci asistentkinja Megan Markl dala otkaz (video)

Autor: | 11/11/2018

0

Iako bi rad za vojvotkinju od Saseksa neki smatrali jednim od najglamuroznijih i najprestižnijih poslova, nekima to očigledno i nije tako. U najvećoj tajnosti, lična asistentkinja Megan Markl odlučila je da posle samo šest meseci da otkaz, a sada se samo čeka da se sazna razlog tome.

Predstavnik za štampu Kensingtonske palate odbio je da komentariše nagli odlazak lične asistentkinje Megan Markl, o kojoj se zna jedino da se zove Melisa, koja je posle samo šest meseci rada za vojvotkinju od Saseksa odlučila da da otkaz.

Koji je razlog njenog naglog odlaska, javnosti još nije poznato, ali dobro se zna da joj posao nije bio nimalo bez stresa, posebno jer je počela da radi upravo oko venčanja Megan Markl i princa Harija, a dodatni stres i napetost u dvorcu stvorio je otac vojvotkinje od Saseksa, Tomas Markl.

- Melisa je izuzetno talentovana osoba i odigrala je ključnu ulogu na kraljevskom venčanju, zato će nam svima itekako nedostajati - otkrio je izvor s britanskog dvora za Daily Mail.

 

Ipak, neki tvrde kako se razlog njenog odlaska krije u tome što je Megan Markl zapravo izuzetno teška osoba, a to je još pre venčanja medijima otkrila i njena bivša agentkinja Đina Neltorp-Kaun, koja je rekla da su vojvotkinja i njene potrebe uvek bile u prvom planu, kao i da je bila izbirljiva i sve joj je smetalo, pa se udaljavala od svih koji nisu delili njene 'vizije'.

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti