Ekskluzivno za "Hello!": Haris i Melina Džinović - nezaboravni odmor u Majamiju

Ekskluzivno za "Hello!": Haris i Melina Džinović - nezaboravni odmor u Majamiju

Autor: | 05/04/2015

0


Nimalo nije jednostavno vratiti se u "hladnu" stvarnost i iz toplog, suncem okupanog Majamija doleteti pravo u ćudljivu promenu godišnjih doba na ovim prostorima, ali Haris i Melina Džinović nisu poklekli pred tmurnim vremenskim prilikama jer su duh Floride doneli u Beograd. Prepuni utisaka i energije skupljene na zlatnom pesku "zemlje snova", pristali su da za "Hello!" otkriju detalje njihovog, već tradicionalnog boravka u Majamiju, gde početkom svakog proleća spajaju lepo sa korisnim. Dok je Haris vredno radio, puneći koncertne dvorane širom Sjedinjenih Američkih Država i Kanade, njegova supruga uživala je sa decom, fascinirana njihovom novom školom, druženjem sa prijateljima, koje su tamo stekli, i organizovanjem rođendanskih zabava.

U Americi ste obeležili i nekoliko važnih datuma.
Melina: Sticajem srećnih okolnosti, svake godine u gotovo isto vreme imamo tri velika slavlja. U razmaku od tri nedelje rođendan je Đini, Kanu i kćerki moje sestre. Ni sama ne znam odakle nam u Majamiju toliko prijatelja, tek, na partiju ih je bilo tridesetak. Bila su tu i njihova deca, pa drugari iz škole. Organizovali smo lepu zabavu na bazenu, Hari je pravio roštilj, a klinci su tražili da im napravimo njihove omiljene torte. Bilo je božanstveno, a i Amerikanci su se odlično proveli. Oduševljeni su ćevapima i pljeskavicama. Hari je i zapevao. Dopala im se naša emotivnost, način na koji se zabavljamo. Konstatovali su da je rođendan bio izuzetno emotivan, dok je nama to nešto najnormalnije.

Nastavak intervjua i fotografije iz Majamija potražite u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka 6. aprila 2015. godine!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti