Ekskluzivno u novom broju magazina "Hello!" pogledajte prve fotografije kćerke Nikoline Pišek

Ekskluzivno u novom broju magazina "Hello!" pogledajte prve fotografije kćerke Nikoline Pišek

Autor: | 26/04/2015

0


Zgodna voditeljka Nikolina Pišek protekle nedelje vratila se na male ekrane ponovnim angažmanom u emisiji "Bulevar B92". I dok su ljubitelji dobre zabave s radošću dočekali njene duhovite dosetke, zanosna televizijska zvezda nije dozvolila da joj povratak poslu poremeti ustaljeni raspored majčinskih obaveza. Od prošlog decembra u centru pažnje jedne od najlepših žena sa naših prostora je njena kćerka Una Sofija, koju je dobila u skladnom braku sa Beograđaninom Vidojem Ristovićem.
Dokaz takvih tvrdnji leži i u fotografijama koje je magazin "Hello!" zabeležio prošle nedelje. Naime, srećna porodica iskoristila je sunčano vreme za šetnju beogradskim Vračarom, gde inače žive. Ponosna majka svoju mezimicu sprovela je skrovitim ulicama nadomak osnovne škole koju je pohađao njen suprug Vidoje, koji im se u šetnji pridružio nešto kasnije, došavši po njih automobilom, u društvu voditeljkinog omiljenog kućnog ljubimca - pomeranskog špica Artura.
Iako trenutno ne želi da govori o privatnom životu, voditeljka je u prethodnim intervjuima za magazin "Hello!" mnogo toga otkrila o svojoj malenoj kćerki. Nikolina, inače, ima i kćerku Hanu, osamnaestogodišnjakinju, dok Vidoje iz prethodne veze ima naslednicu Mateu. Una Sofija trenutno je centar sveta i svojim starijim sestrama koje je obožavaju.

NASTAVAK TEKSTA I FOTOGRAFIJE PORODIČNE IDILE POPULARNE VODITELJKE NAĆIĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA "HELLO!" KOJI JE U PRODAJI OD 27. APRILA!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti