Nikolina Pišek: Vidoje insistira da bude uz mene tokom porođaja

Nikolina Pišek: Vidoje insistira da bude uz mene tokom porođaja

Autor: | 25/08/2014

0

Posle udaje za Vidoja Ristovića, život Nikoline Pišek postao je bajka. Sudbonosno "da" izgovorila je prošlog septembra u Monte Karlu, a njihova ljubav i zajednička interesovanja razvili su se u skladan odnos i život ispunjen luksuzom i čestim putovanjima. Po povratku sa Azurne obale, kraljice glamura Sredozemlja, udobno smeštena u sopstvenu kožu, zanosna voditeljka za "Hello!" sumira utiske sa nezaboravnog letovanja.

- Krstarili smo obalom, zabavljali se u Sen Tropeu, odmarali u fantastičnom rizortu "Terre Blanche", uživali u prirodi, lepoti i mirisima jedinstvenim za taj deo planete. Za Azurnu obalu vežu nas prelepe uspomene, pa joj se uvek rado vraćamo. Koracima slavne Brižit Bardo, iznova sam pokušala da otkrijem čime to Sen Trope vekovima fascinira umetnike i svetski džet-set. Čuvena luka nije samo omiljeno letovalište bogatih i slavnih, Sen Trope su i uske ulice, muzeji, citadela. Dvadesetak kilometara dalje, ušuškan opojnim mirisom lavande, smešten je hedonistički raj "Terre Blanche". Jedinstvena, luksuzna oaza, poznata po vrhunskoj usluzi, fantastičnim terenima za golf i spa-programu. Bilo je to još jedno putovanje za nezaborav. U Beograd smo se vratili da bismo prepakovali kofere i odmor nastavljamo u Grčkoj, gde će nam se pridružiti i moja sedamnaestogodišnja kćeka Hana.

Atraktivna Hrvatica u šestom je mesecu trudnoće, nosi devojčicu i s nestrpljenjem iščekuje dan kada će po drugi put postati majka. Preplanula i srećna, kaže da blaženo stanje odlično podnosi.

- Prva tri meseca osećala sam se umornije nego inače, bila sam nervozna, ali sada je sve u najboljem redu. Nemam neke posebne želje, i pre trudnoće sam se hranila zdravo, jedem dosta crvenog mesa, ribu, voće i povrće. Još nismo odlučili kako ćemo nazvati kćerku, mada imamo nekoliko imena koja bi mogla da dođu u obzir, a ne znam ni gde ću se poroditi. Pisalo se o Nici, o bolnici u kojoj je Anđelina Džoli na svet donela blizance, što nije tačno. Ne bih volela da doktori oko mene govore na stranom jeziku i da ne znam šta se događa. Porodiću se ili Beogradu ili u Zagrebu, a Vidoje insistira da sve vreme bude uz mene, što me posebno raduje. Obožava decu, brižan je, nežan i zaštitnički nastrojen - kaže Nikolina za "Hello!".

U suton toplog septembarskog dana, atraktivna tridesetdevetogodišnjakinja se u hotelu "Metropole Monte Carlo" udala za ljubav svog života, a njihovo venčanje je s punim pravom ponelo epitet jednog od najglamuroznijih događaja prošle godine. Prvu godišnjicu braka poznati par planirao je da obeleži na Francuskoj rivijeri, u gradu u kome su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, ali su zbog Nikolinine trudnoće od te ideje ipak odustali.

- Godišnjicu braka, 3. septebra, najverovatnije ćemo proslaviti u Dubrovniku. U planu je intimna zabava za bliske prijatelje - otkriva lepa zagrebačka voditeljka.

Nikolina i Vidoje upoznali su se u leto 2012. godine. Neko vreme su se družili, zajedno izlazili i upoznavali se, a onda je prijateljstvo preraslo u ljubav.

- Osvojio me je duhovitošću, inteligencijom i brižnošću. Posle dva meseca veze, u jednom klubu mi je spontano stavio verenički prsten i prošaptao: "Ne moraš sada, ali kad osetiš da možeš da mi odgovoriš, samo reci". Trebalo mi je trideset sekundi da mu padnem u zagrljaj i kažem "da". Prvi put za nekoga sa sigurnošću mogu da tvrdim da je čovek mog života - sa osmehom na usnama završava jedno od omiljenih televizijskih lica u regionu.

Piše: Nikola Golubović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti