Nikolina Pišek: Svadbena zvona u avgustu

Nikolina Pišek: Svadbena zvona u avgustu

Autor: | 03/03/2013

0


Hrvatska televizijska zvezda Nikolina Pišek, koja je verena sa Beograđaninom Vidojem Ristovićem, sa svojim izabranikom već je počela da priprema venčanje. Zaljubljeni par, koji je u vezi pola godine, na romantičnoj večeri nedavno je proslavio šest meseci od započinjanja romanse.
Voditeljka emisije "Sami u tami", koja uskoro počinje da se prikazuje na "Prvoj" televiziji, verila se sa istoričarem umetnosti prošlog novembra, kada je dobila verenički prsten izrađen u čuvenoj francuskoj juvelirnici "Van Cleef". Nikolina ne krije da će joj biti potrebno vreme kako bi organizovala venčanje koje je sa svojim verenikom zamislila do detalja, ali joj je ostalo mnogo posla.
- Napravili smo listu najbližih ljudi za koje bismo voleli da su pored nas prilikom čina sklapanja braka. Svakodnevno se ta lista povećava, tako da će biti više zvanica nego što smo prvobitno mislili. Moraćemo da se uskladimo svi skupa zbog rezervisanja avio-karata i hotela u kome će gosti biti smešteni. To malo komplikuje stvari, jer je venčanje u Evropi - za magazin „Hello!“ govori Nikolina koja je imala dugogodišnji angažman na hrvatskoj televiziji „Nova“, a u Srbiji je slavu stekla vodeći rijaliti-program „Veliki brat“.
U društvu zaljubljenih verenika nedavno se moglo čuti da će jedan čuveni hotel u Antibu, ekskluzivnom letovalištu na Azurnoj obali, gde se venčala i Sandra Meljničenko, biti lokacija gde će par u avgustu sklopiti brak.
- Zbog velikog broja gostiju odlučili smo se za Evropu umesto za neku egzotičnu, dalju destinaciju. Neće biti više od sto zvanica na svadbi, to je sigurno, zaustavićemo se na toj cifri. Avgust nam je odličan mesec za svadbu jer je leto, a mi smo želeli da bude lepo vreme na slavlju koje će trajati tri dana. Mislila sam da ćemo moći ranije da upriličimo venčanje, ali kada sam počela sa organizacijom, shvatila sam da je nemoguće uraditi to tako brzo, a da sve bude onako kako smo zamislili - kaže Nikolina koja je u Zagrebu diplomirala dizajn, a trenutno želi da upiše postdiplomske studije na Arhitektonskom fakultetu. Verenici još nisu kupili burme, to će učiniti Nikolinin izabranik pred venčanje.
- Nisam razmišljala o kupovini burmi. Da budem iskrena, nisam baš „ovladala materijom“ što se tiče svih obaveza koje podrazumeva planiranje venčanje, sve radim „u hodu“. Konsultujem se sa prijateljicama koje imaju iskustva u tome. Najmanji problem su burme, to se začas reši. Što se tiče svedoka, već sam odabrala kumu - kaže Nikolina koja ima kćerku, kao i njen izabranik Vidoje. Oboje imaju veliki broj bliskih prijatelja iz regiona i inostranstva, i svi oni će se potruditi da prisustvuju specijalnom danu za Nikolinu i Vidoja, koji su od prvog trenutka veze osetili da je sudbinska.
Voditeljka je trenutno zaokupljena pravljenjem spiska zvanica, pri čemu se trudi da nekoga ne izostavi.
- Svakodnevno pregledam spisak i uvek se setim nekoga koga smo izostavili, vreme odmiče, a on se samo proširuje. Ono što je sigurno je da će tog važnog dana sa nama biti naše porodice i najbliži prijatelji - raspoloženo završava Nikolina, koju očekuje osmišljavanje detalja koji će doprineti da taj svečani dan bude nezaboravan kako za nju i njenog izabranika, tako i za sve goste.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić
Foto: Life Content, Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još