Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Svi detalji medenog meseca na rajskim Maldivima

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Svi detalji medenog meseca na rajskim Maldivima

Autor: | 04/03/2014

0


Venčanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića s punim pravom ponelo je epitet jednog od najspektakularnijih događaja prošle godine. Glavni „krivci“ za to bez sumnje su nagađanja gde će i kada svadba biti održana, pitanje da li će se uopšte dogoditi zbog nekoliko odlaganja prouzrokovanih višom silom, a potom i romantična ceremonija upriličena početkom septembra uz zalazak sunca u Monte Karlu. Ali, umesto planova za medeni mesec, lepu zagrebačku voditeljku i beogradskog istoričara umetnosti dočekale su neodložne poslovne obaveze, pa je nezaboravno putovanje ostavljeno za neku drugu priliku. Kada su konačno našli malo vremena za sebe, Nikolina i Vidoje uputili su se na daleke Maldive. No, budući da nisu želeli da išta prepuste slučaju, pažljivo su birali idealno mesto gde će uživati daleko od svih. Našli su se na ostrvu Randeli, poznatom po dugim plažama, finom sedefastom pesku i kristalno čistom moru.
- “Cheval Blanc” je luksuzni brend, dobro poznat u oblasti ugostiteljstva, a pripada “LVMH” grupi koja je vlasništvo francuskog milijardera Fransoa Anri Pinjoa, supruga Selme Hajek. Krajem prošle godine njegova kompanija je na privatnom ostrvu Randeli otvorila eskluzivni rizort “Cheval Blanc Randheli”, koji je dizajnirao čuveni arhitekta Žan-Mišel Gati. Ovaj nestvarni kompleks sastoji se od četrdeset pet prostranih vila zadivljujuće lepote, koje su razmeštene tako da ne kvare pogled i ne uznemiravaju okolinu. Zahvaljujući plišanom dekoru, zanimljivim staklenim zidovima i božanstvenoj zelenoj boji u njihovom enterijeru u svakom trenutku osetite kako se nalazite u neposrednoj blizini očaravajuće prirode koja vas okružuje. Osim vrhunske usluge, posetioce očekuje i mnoštvo iznenađenja, počev od prevoza do ostrva. Leteli smo hidroavionom koji ima samo devet sedišta i obezbeđuje maksimalnu privatnost. Svakom gostu na raspolaganju je batler. U našem slučaju to je bio simpatični Rašid, koji nam je bio na usluzi dvadeset četiri sata dnevno. Ispuniće sve vaše želje kako bi odmor na Randeliju bio što prijatniji - otkriva zanosna brineta svoje utiske magazinu „Hello!“.
Nema sumnje da će ovo putovanje na egzotični jug azijskog kontinenta novopečeni bračni par dugo pamtiti. Ipak je reč o destinaciji koja većini nije dostupna, ne samo zato što se nalazi na drugom kraju sveta. Jednostavno rečeno, ovo je raj za hedoniste koji mogu da ga priušte.
- Svaka vila ima lep bazen, privatnu plažu i vrt bujne vegetacije sa skrovištima od palminog drveta starog više od sto godina i delikatnog efemernog cveća. Ukoliko ste ljubitelj sofisticirane francuske kuhinje, možete da svratite do restorana “The 1947”, na čijem je čelu čuveni gastronom Janikom Alenoa, dok ostala tri nude japanske, iberijske i druge internacionalne specijalitete. “Cheval Blanc Randeli” je definitivno najlepše mesto na kome sam ikada bila i nema sumnje da ću mu se vratiti - sigurna je popularna voditeljka, koja od pre nekoliko meseci živi i na beogradskoj adresi.
Posle romantičnog venčanja i medenog meseca, na dnevnom redu se obično nađu pitanja o proširenju porodice, koje Nikolini i poznatom Beograđaninu sve češće postavljaju. Ona već ima kćerku Hanu koju je dobila u vezi sa novinarem Markom Cigojem, dok je njen suprug otac četvorogodišnje Matee. Svoje porodične i poslovne obaveze uspešno uklapaju sa brigom o deci i trude se da u tom lancu nikome ništa ne manjka.
- Kako smo i Vidoje i ja već ostvareni kao roditelji, nismo preterano opterećeni zajedničkim potomstvom. Naprosto, prepustili smo se višoj sili, pa šta bude. Ako se desi da ostanem u drugom stanju, svakako da ću biti presrećna, pogotovo što prvi put za nekoga sa sigurnošću mogu da tvrdim da je čovek mog života. Baš zato što imam iskustva i mogućnost komparacije, ubeđena sam da je ovo što mi se sada događa ono pravo. Tako nešto ranije nisam doživela - ponosno zaključuje voditeljka sve popularnijeg televizijskog formata „Bulevar B92“

Piše: Nikola Golubović, Life Content
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti