Nikolina Pišek: Dani mirovanja u domu u Hrvatskoj

Nikolina Pišek: Dani mirovanja u domu u Hrvatskoj

Autor: | 02/01/2013

0

Iako izgleda da trenutno proživljava najromantičnije dane u svom životu, budući da se nedavno verila sa svojim emotivnim partnerom Vidojem Ristovićem, prelepa voditeljka Nikolina Pišek nedavno je imala ginekoloških problema. Zbog ciste na jajniku koja joj je zadavala zdravstvene tegobe, zavodljiva Hrvatica operisana je u Beogradu u klinici “Narodni front”. Vedra i nasmejana po prirodi, iako je bila pod totalnom anestezijom, ovu intervenciju podnela je hrabro i ubrzo se vratila svojim svakodnevnim aktivnostima.
- Istina je da sam imala operaciju u Beogradu, ali toj mojoj privatnoj stvari zaista ne bih pridavala posebnu važnost - za magazin “Hello!” kaže voditeljka.
Pre nekoliko dana Nikolina Pišek podvrgla se laparaskopskoj operaciji ciste na jajniku. Voditeljka emisije "Sami u tami", koja će se emitovati na "Prvoj" televiziji, odlučila se za ovu ginekološku intervenciju jer ne zahteva rezove na stomaku, ceo medicinski postupak izvodi se kroz dve minimalne rupe na stomaku i ne ostavlja nikakve ožiljke. Posle totalne anestezije lepotica iz Zagreba provela je još jednu noć u bolnici, posle čega je puštena kući.
- Dobro se osećam, kao što vidite, u pokretu sam. Nije reč o nekoj teškoj i bitnoj stvari - prokomentarisala je zgodna televizijska zvezda koja se trenutno nalazi u Zagrebu, gde sa kćerkom Hanom bira ukrase za jelku i kupuje novogodišnje poklone za najbliže.
- Iako svaki put kažem da ću odoleti novogodišnjem ludilu, ni ove godine nisam uspela da izbegnem tu neobičnu euforiju. Sa kćerkom Hanom uživam u ukrašavanju našeg doma, ali priznajem da nisam vična u spravljanju kulinarskih prazničnih specijaliteta. Drugim rečima, nemam potrebu da tih dana zalazim u kuhinju. Više uživam u darivanju nego u primanju poklona, tako da sa posebnim žarom biram darove kojima ću razveseliti najbliže - kroz osmeh komentariše majka četrnaestogodišnje devojčice i dodaje da je zdravstveni problem koji ju je nedavno zadesio nimalo nije omeo u svakodnevnom životu.
Za razliku od prethodnog perioda, kada je zbog ljubavi sa Beograđaninom, istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem, sa kojim se verila, mnogo vremena provodila u Srbiji, tokom predstojećih praznika planira da ostane u svom domu u Hrvatskoj.
- Zaista još ništa ne znam o zimskom odmoru. U tom periodu u Beogradu sigurno neću boraviti, a postoji mogućnost da ću te dane provesti u Hrvatskoj ili negde u inostranstvu - završava Nikolina Pišek koja uskoro na televiziji “Prva” počinje da vodi emisiju zabavnog karaktera “Sami i tami”.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti