Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Poslednje pripreme pred venčanje

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Poslednje pripreme pred venčanje

Autor: | 07/08/2013

0


Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek, koju je naša publika doskora mogla da gleda u emisiji „Sami u tami“ na „Prvoj“ televiziji, sa verenikom Vidojem Ristovićem obavlja poslednje pripreme za venčanje. Zaljubljeni par nedavno je posetio Milano, gde su bili na sedmodnevnom odmoru, a tom prilikom lepa Zagrepčanka kupila je venčanu haljinu. Spektakularnu svadbu verenici će upriličiti trećeg dana septembra u Antibu, na Azurnoj obali. Par će ljubav krunisati brakom skoro na samu godišnjicu veze.
Nikolina i njen verenik nebrojeno puta boravili su u Milanu, ali ovog puta su drugačije doživeli poznati italijanski grad, zato što su prvi put bili zajedno u prestonici mode.
- I Vidoje i ja smo mnogo puta bili u Milanu. Sve je bilo isto i poznato, a opet drugačije jer sam bila sa nekim koga volim. Svako novo iskustvo sa njim rađa nove zajedničke uspomene - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže atraktivna Nikolina koja je, dok je boravila u Italiji, završila jednu od obaveza pred venčanje.
- Venčanicu sam naručila u Parizu, a u Milanu sam kupila haljinu koju ću obući za svečanu večeru sa rodbinom i prijateljima dan uoči venčanja. Na našu svečanost, 3. septembra, u Antibu, gosti će stići dan ranije, pa je red da ih međusobno upoznamo - sa osmehom otkiva voditeljka koja je zajedno sa verenikom istetovirala datum njihovog susreta uz reči na engleskom „blagosloveni“.
Zaljubljeni par odseo je u luksuznom hotelu, a vreme je provodio u opuštenoj atmosferi, razgledajući grad i uživajući u restoranima italijanske kuhinje i kafeterijama.
- Bili smo smešteni u vrlo elegantnom hotelu „Armani“. Moja jedina zamerka je što se u hotelu previše insistiralo na tehnologiji. Bilo bi mnogo ležernije i prijatnije da je hotel prilagođen gostima koji nisu ospednuti tehnikom i koji su tu samo da se opuste, a ne da pokušavaju da savladaju tehničke začkoljice. Jedan dan smo bili u čuvenom milanskom restoranu "Nobu", koji mi se mnogo dopao, a u kome sam bila prvi put. Oblast Komo Korso Dijeći, raj za sve hedoniste, inspirativna je što se tiče hrane i modne ponude - završava puna utisaka buduća nevesta, na čijoj svadbi će gost iz Hrvatske biti Toni Cetinski, poznat po tome što jednako dobro peva rok numere, kao i operske arije.

Piše: Nadežda Jokić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti