Novak Đoković i Jelena Ristić: Ovo je tek prva beba, želimo ih mnogo

Novak Đoković i Jelena Ristić: Ovo je tek prva beba, želimo ih mnogo

Autor: | 20/05/2014

0


Novak Đoković, nakon trijumfa u Rimu, dao je intervju za italijanski "Vanity Fair" gde je najviše pričao o tome kako se raduje roditeljstvu i da mu prioritet više nije tenis već zdravlje buduće supruge Jelene i bebe koju će dobiti.

- Jelena i ja smo pričali o bebi ali se nismo opterećivali time da moramo da je napravimo. Prvi put kada smo probali, desilo se - velika preciznost, nisam pogrešio! - rekao je kroz smeh naš najbolji teniser.

Novak je na pitanje da li on i Jelena sa kojom je u vezi devet godina već znaju pol bebe kaže:

- Znaćemo za dve nedelje, radoznao sam... Ja dolazim iz porodice dečaka tako da moja mama i Jelena žele devojčicu. Ali to je tek prva beba, ja želim mnogo dece - rekao je Novak i dodao da to što će postati otac najlepša stvar na svetu.

- Za nas se sada sve menja. Nastaviću da igram tenis, ali moj prioritet više neće biti udaranje loptice već zdravlje Jelene i bebe. Nije tenis ceo moj život. Već razmišljam šta ću raditi kada završim karijeru, imam mnogo projekata u planu.

Novak koji je bio među prvima koji su novčano priskočili u pomoć nastradalima u poplavama pričao je za italijanski magazin i o bobardovanju Srbije 1999.

- Dok sam proslavljao svoj 12. rođendan u Beogradu i slušao prijatelje koji su mi pevali pesmu čuli su se avioni. Te stvari nikada neću zabooraviti. Uništili su veći deo moje zemlje. Srbija je još uvek veoma siromašna zemlja, ja sam napravio fondaciju kako bih mogao da deci pružim šansu da imaju obrazovanje, da imaju priliku da promene svoje živote - rekao je teniser.

- Moj otac je veoma jak, uvek je verovao u mene i podržavao me. Bilo je naravno i perioda kada smo se sukobljavali. Kada sam napunio 18 godina počeo sam da putujem, da imam devojku, prijatelje... On je morao da prihvati da moja porodica nije jedini izvor ljubavi za mene. Nije bilo lako, naša kultura je veoma slična italijanskoj. Na sreću nije uticao na moju igru u tehničkom smislu jer nikada nije igrao tenis. On je bio veoma dobar skijaš - ispričao je Novak o svom ocu Srđanu.

izvor: Vanity Fair

foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti