Novak Đoković: Sva hrabrost sveta bila mi je potrebna da zaprosim Jelenu

Novak Đoković: Sva hrabrost sveta bila mi je potrebna da zaprosim Jelenu

Autor: | 08/11/2013

0


Novak Đoković će se uskoro oženiti svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić, a kako je sam priznao, ni brojni napeti mečevi, visok nivo adrenalina i nastupi pred 20.000 ljudi nisu bili ni blizu onog osećaja kada je rešio da je zaprosi i izgovori čuveno:
- Udaj se za mene!

- Upašću u velike probleme ako otkrijem sve detalje oko same veridbe, pa ću probati da kažem samo neke uopštene stvari - započeo je, uz veliki osmeh, Đoković priču o svojoj dugogodišnjoj ljubavi.

Najbolji srpski teniser svih vremena rekao je da Jelenu voli svim srcem, a da je posve prirodno da dugu vezu unaprede veridbom, a onda i brakom.

- Mi smo u vezi osam godina, a poslednjih pet godina živimo zajedno u Monaku, putujemo zajedno, prošli smo mnogo uspona i padova u našem odnosu za to vreme. Ona je, uz moju porodicu, moja najveća podrška u životu. Volim je svim srcem. Veridba je za nas bila nešto prirodno, sledeći korak u našim životima - rekao je Đoković.

Naročito je bilo zanimljivo slušati kako Novak Đoković, čovek čiji su čelični nervi obeležili brojne napete teniske situacije koje je prebrodio i dolazio do velikih pobeda, govori o - jednom tako "običnom" pitanju.

- Morao sam da sakupim svu moguću hrabrost koju sam imao, znate već kako je to, i da prosto to uradim. Pre toga sam pitao ljude koji su već prošli kroz veridbu kakav je osećaj, šta mogu da očekujem, ali su mi svi rekli da ću tek kada se to bude dešavalo, kada budem izgovarao to pitanje, saznati kakav je tačno osećaj. A osećaj je neverovatan. Celog života igram pred mnogo ljudi, igrao sam mečeve pred 20.000 gledalaca, borio se za mnoge Grend slem trofeje i to uz mnogo uzbuđenja i visok adrenalin, ali (kada sam zaprosio Jelenu) ... ništa slično nisam doživeo u mom životu. Stvarno smo blagoslevni što smo sada vereni i što ćemo se uskoro venčati - rekao je Đoković.

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti