Novak Đoković: Jedva čekam da postanem otac

Novak Đoković: Jedva čekam da postanem otac

Autor: | 30/04/2014

0


Najbolji teniser Srbije, Novak Đoković izjavio je da jedva čeka da postane tata, da će menjati pelene i da mu tenis više neće biti na prvom mestu.

- Jedva čekam i ja da prođem kroz te stvari. Neće mi smetati čak i da ostanem budan tokom noći. Gledam na to sa pozitivne strane, biću pomalo umoran, ali će mi to dati novu energiju - rekao je Đoković za italijanske medije.

Teniser ističe da će sa bebom početi novo poglavlje u njegovom životu.

- Moja Jelena mi je dala pravi izraz, "Beba je izvor radosti". Sa detetom će početi jedno novo poglavlje u mom životu. Veoma sam srećan, čak i ako kažu da ćemo sve razumeti tek kada beba počne da se rita u stomaku. Možda će probati da udari bekhend, videćemo - našalio se Nole.

Na pitanje da li ga nervira što je trenutno drugi teniser na svetu, on kaže da ništa ne uzima "zdravo za gotovo".

- Zahvalan sam na prilici što igram tenis, sport koji volim svim srcem, ali ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Zato cenim život više, jer ništa nisam dobio za džabe. Za sve sam morao da se borim. Uvek učim nešto novo, obrazujem se, stičem znanja. Tako su me naučili u porodici. Naime, obrazovanje je nešto što uvek ostaje vaše, što vam niko ne može oduzeti. To je nešto što se ne kupuje, niti prodaje - priča Đoković.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti