Jelena Ristić: Krasi stranice američkog magazina "Vogue"

Jelena Ristić: Krasi stranice američkog magazina "Vogue"

21/08/2013

0


Skromna, vredna, lepa i posvećena humanitarnom radu, Jelena Ristić (27), devojka najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, s pravom je zaslužila da joj u prestižnom magazinu “Vog” posvete tri stranice. U okviru rubirke “Devojka u žiži” pohvaljen je njen stil, ali i njena humanost.
Strogi kriterijumi glavne urednice “Voga” Ane Vintur nadaleko su poznati, pa je tako svojevremeno “isekla” starletu Kim Kardašijan sa fotografije jer joj se nije dopala njena haljina sa cvetnim printom. Za razliku od rialiti zvezde, Novakova devojka Jelena Ristić bez muke se svrstala među dame koje su zaslužile mesto u najprestižnijem modnom magazinu.
Ona je za “Vog” pozirala u topu sa potpisom Viktorije Bekam i jakni i suknji Filipa Lima, a objavljene su i fotografije njenih ranijih izdanja koje uključuju kreacije svetskih dizajnera. Kao odličan izbor istaknuta je teget-bela haljina na pruge Oskara de la Rente, koju je nosila na humanitarnom balu u Londonu, dok je koračala ruku pod ruku sa Noletom, obučenim u klasično "barberi" odelo.
Ipak, Jelena je u intervjuu istakla da joj moda nije na prvom mestu.
- Skoro da nemam vremena za šoping. Poznati za medije uvek govore o automobilima, odeći i nakitu, ali to je ništa u poređenju sa šansom da ujedinite ljude i pomognete siromašnoj deci u Srbiji - rekla je ona.

jelena vogue 2

I zaista, kao direktorka Fondacije “Novak Đoković” dosad je organizovala nekoliko humanitarnih akcija, a samo dan nakon Đokovićevog poraza u finalu Vimbldona pomogla je da se prikupi 1.800.000 dolara za ugroženu srpsku decu.

Redovno dobija podršku holivudskih glumaca, kao što su Goldi Hon i Kejt Hadson, koje su igrale tenis na pomenutoj aukciji, ali i sportista, poput Borisa Bekera i Karoline Voznjacki. Danska teniserka živi preko puta Jelene i Novaka u Monte Karlu, pa njih dve zajedno šetaju pse.
- Novak i ja spadamo u nekolicinu ljudi iz naše generacije u Srbiji koja je uspela. Ova prilika nam je data da bismo pomagali i uzvratili - rekla je Jelena Ristić.
Jelena je sa Novakom već sedam godina, a teniser je definitivno vidi kao svoju buduću ženu.
- Jelena je ljubav mog života. Ona je sposobna, ambiciozna i jaka osoba - rekao je Đoković.
Jelena, koja retko govori o privatnom životu, kaže:
- Ponosna sam na Novaka i nadam se da ću još dugo biti uz njega, ne zato da bih se osećala moćnom, već zato što ga volim.

jelena vogue
Autor: Life Content
Izvor: Blic
Foto: Vogue reprint, SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti