Emina Jahović: Sinovi mi veoma nedostaju

Emina Jahović: Sinovi mi veoma nedostaju

Autor: | 25/09/2013

0


Emina Jahović je s Kristinom Kovač, Kikijem Lesendrićem i Željkom Joksimovićem članica žirija u srpskoj verziji svetski popularnog šoua „X faktor“, koji će krajem oktobra početi da se emituje na televiziji Pink u produkciji MBK. Atraktivna pevačica u razgovoru za Kurir otkriva kako se snašla u novoj ulozi, ali i kako odgaja sinove Jamana i Javuza, koje sad čuva njen suprug Mustafa u Istanbulu.

Kakva je atmosfera na snimanjima „X faktora“?
- Svi su uzbuđeni i veoma pozitivni - od organizatora, preko nas koji ćemo biti članovi žirija. Imamo pozitivnu tremu i lepo se osećamo.

Prilično si nežna i blaga. Da li ćeš takva biti i prema kandidatima?

- Jesam blaga i nežna, ali ovo takmičenje traži da budem realna. Vrlo sam striktna što se muzike tiče. Ne u smislu da moj izvođač ima najbolji glas na svetu, jer to u principu i ne tražim. Mi ovde tražimo „X faktor“, tražimo nekoga ko ima dobru boju, ko se dobro snalazi na sceni, ko dobro izgleda, ko ima energiju i koga ljudi vole. To će biti naš cilj i boriću se za njih. Neću biti samo nežna, moraću da budem i dobar mentor i dobar drug.

Jesi li se već uželela sinova?
- Celo leto sam provela s njima i zbog toga sam otkazala sve nastupe. Želela sam da budem s mužem i sa decom, iako nisam znala da ću biti u „X faktoru“. Mustafina mama i dadilja brinu o njima, a i Mustafa je s njima, pa sam opuštena. Problem je samo što mi užasno nedostaju. Dovodiću ih ovde, pogotovo starijeg, jer obožava muziku i scenu, a ako budem ostajala duže, i mlađeg.

Kako vaspitavaš decu, s obzirom na to da potičeš iz skromne porodice?
- Javuz je još mali, ali Jaman je vrlo skromno dete. Vaspitavam ga na način na koji su vaspitavali mene i Mustafu. I moj muž potiče iz skromne porodice i sve što ima stvorio je sam. Želim da moja deca nijednog trenutka ne budu razmažena jer to ne podnosim. Ne kupujem im previše igračaka, niti to činim svaki put kad izađemo u šetnju. Ako je nešto u tanjiru, to mora do kraja da se pojede i nema izvoljevanja.

Da li sinovi govore srpski?

- Jaman baš razume i počinje da priča, ali sa mnom neće. Kaže mi: „Mama, ti znaš turski.“ Ja kažem: „Znam, ali s tobom hoću da pričam na srpskom.“ Kad vidi decu mog brata, onda se baš trudi da priča s njima i mislim da će za godinu-dve pričati baš onako kako treba. Mlađem se već sad obraćam na srpskom, iako je još mali.

U kakvim si odnosima s Natašom Bekvalac? Pisalo se da ste se posvađale jer je izvodila pesmu „Gospodine“ bez tvoje dozvole?
- Mi nemamo nikakav problem i nikad se nismo svađale. Jeste izvodila pesmu bez mene, ali to je slučaj sa svim izvođačima za koje sam napisala pesme i otpevala ih s njima. Uvek bih radila s njom, ona je jedna od najlepših i najseksepilnijih žena na našoj estradi i zato sam i želela da sarađujem s njom.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti