Svetlana - Ceca Ražnatović: Svojim pesmama isključivo širim ljubav

Svetlana - Ceca Ražnatović: Svojim pesmama isključivo širim ljubav

Autor: | 02/09/2014

0

Folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović ugostila je u svojoj vili na Kipru ekipu emisije "Ekskluziv" i objasnila gledaocima zašto svoje slobodno vreme tokom godine provodi upravo u ovoj ostrvskoj zemlji. Cecina vila nalazi se u "slepoj" ulici u Aja Napi, ali ipak pevačica kaže da je turisti najviše fotografišu. Raskošna vila od 500 metara kvadratnih okružena je prelepim rastinjem, a u drvorištu je sagrađena i mala kapela.
- Baš kao i moje komšije, kuću sam kupila kako bih sebi obezbedila privatnost. Ipak, iako ovde postoje još četiri vile, moja je najslikanija - ispričala je Ceca i otkrila zašto je baš na Kipru odlučila da kupi kuću za odmor.
- Na poziv prijatelja doputovala sam na Kipar. Slučajno sam došla ovde sa decom na odmor i svidelo mi se mesto i regija, mirno je i klima je prijatna. Zime su blage, tako da i tada može da se kupa i roni - kaže pevačica i dodaje da njeni naslednici Veljko i Anastasija ne dolaze često.
- Oni su ovde pohađali školu, pa im je i dosadilo. Anastasija je nedavno sedam dana provela u Aja Napi. Ipak, ništa mi ne znači kuća ako sam sama. Volim da ovde ugostim porodicu i prijatelje.
Pevačica je ispričala i kako provodi vreme daleko od Beograda.
- Ovde mi je potpuno drugačija satnica, ali i bioritam. Zdravo se hranim, postim, danas sam se pričestila - opisala je pevačica jedan svoj dan na Kipru.
Ceca je nedavno održala koncert u Sarajevu pred oko 30.000 ljudi.
- Drago mi je zbog toga, još jedan koncert u nizu, druženje sa publikom... Smeta mi samo što ljudi to često politizuju, jer ja nemam nikakve veze sa politikom i jedino želim da širim ljubav svojim pesmama, ali znam da nikada neću moći da pobegnem od toga - zaključila je pevačica.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još