Ekskluzivno za "Hello!" Ceca Ražnatović kaže da novac i moć menja za ljubav

Ekskluzivno za "Hello!" Ceca Ražnatović kaže da novac i moć menja za ljubav

Autor: | 22/05/2017

0

Oštro i nepristupačno, ostrvo Mamula na ulazu u Bokokotorski zaliv nekada je bilo zloglasni zatvor iz kojeg je bekstvo bilo misaona imenica. Ako se zanemari “loš glas” iz davnina, ovaj stenoviti komad zemlje okružen morem ume da pokaže i svoju divlju, izazovnu lepotu. Možda je upravo to bilo presudno kada je najveća muzička zvezda ovih prostora, Svetlana Ražnatović, sa svojom ekipom birala destinaciju na kojoj će ekranizovati baladu “Anđeo drugog reda”. Spot je izazvao veliku pažnju u celom regionu i pre nego što je premijerno prikazan, a popularna pevačica veoma je zadovoljna ovim impresivnim mini-filmom.

Ekskluzivno za magazin “Hello!” Ceca otkriva kako je teklo snimanje, koliko ličnog ljubavnog iskustva ima u stihovima pesme, da li više veruje razumu ili srcu i u kojim godinama život zaista počinje.

U pesmi kažete: „Nije ljubav hram da joj verujem, stoput me je izdala“. Jeste li kad izdaju ljubavi osetili u stvarnom životu?

- Nisam. Uvek sam odlazila onog trenutka kada bih shvatila da je ljubav potrošena. Nisam od ljudi koji opsesivno trče za nekim ko ih ne želi, niti bih mogla da trpim takvu torturu prema sebi. Možda sam doživljavala izdaje od prijatelja, ali ni tu se nisam previše razočarala.

Šta slušate u važnim životnim situacijama, razum ili srce?

- Kad je čovek mlad, uglavnom se oslanja na srce. Prirodno je da sa dvadeset godina, vođeni srcem, reagujete burno i strastveno. Naravno, drugačije se razmišlja kad dođete u zrele godine i steknete određeno iskustvo. Ipak, ja ne bih mogla bez srca. Ne bih dopustila da me vodi isključivo racio. Čemu to? Emocije se provlače kroz sve što radim i bez njih ne bih znala da funkcionišem. Ako bih napravila neku retrospektivu svog života, rekla bih da je razlika samo u tome što danas odlično znam šta želim, a šta ne.

Ostatak ekskluzivnog intervjua pronađite u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji do 28.maja

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello