Trostruko rođendansko slavlje u domu Svetlane - Cece Ražnatović

Trostruko rođendansko slavlje u domu Svetlane - Cece Ražnatović

Autor: | 27/04/2015

0

Bez medijske pompe, u društvu najbližih prijatelja i članova porodice folk zvezda Ceca Ražnatović organizovala je rođendansko slavlje u čast dece njene sestre Lidije i zeta Predraga Ocokoljića. U porodičnu kuću pored stadiona "Rajko Mitić" zvanice su počele da stižu oko osam sati uveče, a slavljenici - desetogodišnja sestričina Helena i dvogodišnji blizanci Ilija i Petar Ocokoljić - na zabavi su se pojavili pola sata kasnije jer su sa ponosnom tetkom Cecom pozirali za magazin "Hello!" u luksuznom dnevnom boravku njihovog doma.
Proslava je organizovana u klubu, delu kuće koji je namenjen za druženja i različite porodične svetkovine. U predvorju tog predivnog prostora servirani su najraznovrsniji slani i slatki specijaliteti i pića, a zvanice su mogle da se okrepe i voćem, koje je bilo predivno aranžirano u raskošnim korpama. U zasebnom delu kluba sve je bilo podređeno mališanima. Za muzički program, prilagođen dečjem uzrastu, bio je zadužen di-džej, a zabavu su otvorili animatori, na opšte oduševljenje najmlađih. U centralnom delu prostorije, namenjene familijarnim proslavama, sedeli su Cecina sestra Lidija i njen suprug Predrag Ocokoljić, koji su sa osmehom na licu dočekivali zvanice. Na spisku su se te večeri našli samo najbliži prijatelji porodica Ražnatović i Ocokoljić, a među njima i modni kreator Saša Vidić, reditelj i fotograf Miloš Nadaždin, kao i Cecin najbolji prijatelj i bliski saradnik Sreten Radović.
U razgovoru za magazin, kome uvek ustupa ekskluzivne priče i fotografije iz privatnog života, Ceca prenosi utiske sa nezaboravnog slavlja u čast njenih malih miljenika.
- S radošću smo se okupili da proslavimo Helenin, Petrov i Ilijin rođendan. Uvek su najmlađa deca najveći mezimci u porodici, a Ilija i Petar su u uzrastu kada su najzanimljiviji, teško im je odoleti, svakim danom nas iznenađuju nekim novotarijama, bilo pričom ili gestovima. Odrastaju uz stariju decu i znatno brže napreduju, tako da su nam blizanci definitivno najinteresantniji članovi porodice. Stariji Petar slatko nas je nasmejao kada mu se na fotografisanju za "Hello!" prispavalo - uz osmeh kaže Ceca na početku razgovora za naš magazin.

Zbog trostrukog rođendanskog slavlja, pored ponosnih roditelja i tetke, jednako uzbuđen bio je i četvrti naslednik porodice Ocokoljić, mali Viktor koji će rođendan proslaviti 5. maja. Dečju žurku nisu propustila ni Cecina deca, kćerka Anastasija, sa kojom je bio i njen dečko Kostadin Terzić, i sin Veljko, koji su veoma prvirženim mlađim članovima porodice.
- Lidijina i moja deca odrastaju zajedno i među njima su izuzetno izraženi bliskost i ljubav koja je evidentna u svim situacijama. Anastasija i Helena su najbliže, dok su Viktor, Veljko i blizanci u drugom taboru - otkriva slavna pevačica koja je "najslabija" na svoju mezimicu, sestričinu Helenu.
- Veoma je vezana za mene i vrlo smo bliske, a i dosta vremena provodimo zajedno. Tetke se jednostavno vole najviše na svetu. Ono što mame ne dozvole tetke tu obavezno popuste - kaže najveća balkanska zvezda, čija je sestra Lidija nedavno bila na udaru medija zbog navodne selidbe iz Cecine vile. Ta informacija izazvala je buru spekulacija i insinuacija.
- Tačno je da je naša porodična zajednica Ražnatović-Ocokoljić moje najveće utočište, ali doći će dan kada će oni poželeti da se odsele, što je isključivo njihova privatna stvar i logični sled dešavanja u domu sa mnogo dece. Bila sam iznenađena da se javno polemisalo na tu temu - kaže folk zvezda, koja se posebno raduje letnjem periodu kada sa sestrićima i sestričinom uživa u svojoj vili u Aja Napi na Kipru.

- Veljko ima osamnaest, Anastasija će uskoro napuniti sedamnaest godina i normalno je da će svako od njih letovati sa svojim društvom i emotivnim partnerima. Prošlo leto provela sam sa sestrom, zetom, njihovom decom i prijateljima na Kipru i divno smo se proveli. Anastasija je takođe sa njenim dečkom Kostadinom u jednom periodu prošlog leta boravila na Kipru i nije im smetalo prisustvo nas odraslih - uz osmeh kaže naša najpopularnija pevačica koja uživa da priređuje kućne zabave.

- Obožavam da organizujem slavlja u svom domu. Kad čeljad nisu besna, ni kuća nije tesna i uvek ima dovoljno mesta za sve naše prijatelje i rodbinu. Kakva je to kuća u koju niko ne želi da dođe - pita se Ceca koja je noćne izlaske u potpunosti stavila u drugi plan u odnosu na druženja u toplini svog doma.
- Mogu da izlazim jer ima mnogo mesta na kojima imam dovoljno privatnosti, ali sam više kućni tip i to je stvar mog ličnog izbora. Prija mi ta domaćinska atmosfera, volim da se sa prijateljima viđam u kućnom raspoloženju i tako najbolje funkcionišem. Proslave priređujemo zato što su nam svi datumi izuzetno bitni i što želimo da radost podelimo sa bliskim prijateljima - ističe Ceca čija kćerka sledeće godine puni osamnaest godina.

- Još ne pričamo o njenom punoletstvu, već smo skoncentrisani na proslavu sedamnaestog rođendana. Kada dođe vreme, brižljivo ćemo osmisliti sve detalje.
Osmeh zadovoljstva očitava se na licu folk zvezde, a savršena linija i negovan izgled ne mogu da ostanu nezapaženi.
- Dobro se osećam, prija mi vežbanje, treniram sa Sašom Plećevićem, poznatijim kao Dr Feelgood, koji je moj dugogodišnji prijatelj. Verujem u njegov rad i stručnost, a na treninge sam počela da odlazim pre nedavnog odmora na Tajlandu. Mnogo bolje se osećam otkako treniram, na šta me je Plećević godinama nagovarao. Sa mnom trenira i Anastasija - otkriva ponosna majka, koja zbog intenzivnih treninga nije značajnije korigovala ishranu.
- Moja ishrana zasniva se na mesu i salatama. Kao što ste mogli da vidite i slavljenička trpeza povodom Heleninog, Ilijinog i Petrovog rođendana bazirala se na mesu. Svi u porodici smo mesojedi, osim mog brata Milana koji je vegan - kaže na kraju razgovora za "Hello!".

Intervju: Nikola Rumenić; Life Content

Foto: Miloš Nadaždin; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti