Ceca Ražnatović: Na preko potrebnom odmoru u svojoj kiparskoj oazi

Ceca Ražnatović: Na preko potrebnom odmoru u svojoj kiparskoj oazi

Autor: | 06/07/2014

0


Da joj najviše prija mir njene vile na Kipru, po ko zna koji put pokazala je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, koja svaki slobodan trenutak koristi kako bi tamo otputovala. Ona se ukrcala u avion na Aerodromu "Nikola Tesla", te je već juče čitav dan da provela na plaži.

Ceca je u pratnji obezbeđanja oko 23 časa stigla na beogradski aerodrom, odakle je redovnim letom otputovala na Kipar. U belim pantalonama i majici, pevačica se čekirala, dok je osoblje tražilo da se fotografiše s njom, a sve vreme do carine je pratio jedan od aeroromskih službenika. Za to vreme, momci iz njenog obezbeđenja su joj predali kofere i poželeli srećan put. Ceca je na primorje otputovala sama, dok je njena ćerka Anastasija otputovala u Crnu Goru, a sin Veljko je ostao u Beogradu.

Posle mnogobrojnih nastupa i promocije dueta sa Lukasom, ona je jedva čekala da se malo odmori i osami. Kako se pevačici iznenada ukazalo nekoliko slobodnih dana, istog trenutka je bukirala kartu i spakovala kofere.

- Ceca je na Kipar stigla kasno, pa je veče provela uživajući na balkonu vile, dok je već sutradan otišla do plaže, gde je čitav dan uživala u kupanju, sunčanju i voćnim koktelima. Javila sa sestri Lidiji i deci, ali se ostatak dana potpuno isključila i nikom se osim najbližih nije javljala na telefon. Odlučila je da se potpuno opusti i odmori na obali mora, dok će večeri provoditi sa tamošnjim prijateljima, za koje će organizovati večeru u svojoj vili i noćno kupanje na sopstvenom bazenu - kaže izvor blizak folk divi, dok je Ceca na aerodromu kratko prokomentarisala svoje putovanje.

- Odlučila sam da malo pobegnem iz Beograda, a gde bih, ako ne u moju kuću na Kipru, gde se najbolje odmorim. Kako mi predstoje mnogobrojni nastupi, ovom prilikom ću napuniti baterije i biti spremna da dam maksimum na sceni - izjavila je Ceca.

izvor: Alo

foto: Scandal! copyrighted

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti