EKSKLUZIVNO: Samo u magazinu “Hello!” u broju od 22. septembra zvanične fotografije sa venčanja Željka i Jovane Joksimović!

EKSKLUZIVNO: Samo u magazinu “Hello!” u broju od 22. septembra zvanične fotografije sa venčanja Željka i Jovane Joksimović!

Autor: | 15/09/2014

0

Posle venčanja Novaka Đokovića i Jelene Ristić, “Hello!” i u septembru nastavlja sa ekskluzivama.
U broju od 22. septembra na stranicama najčitanijeg svetskog magazina o poznatima naći će se zvanične fotografije sa crkvenog venčanja Željka i Jovane Joksimović, svi detalji spektakularnog svadbenog slavlja i intervju sa mladencima.
Nakon što su u januaru 2012. godine bračne zavete razmenili na bajkovitim Maldivima, što je takođe ekskluzivno ispratio magazin “Hello!”, proslavljeni kantautor i lepa voditeljka na večnu ljubav obavezali su se i pred Bogom, u crkvi Aleksandra Nevskog u Beogradu. Intimnoj ceremoniji prisustvovao je i petomesečni sin mladenaca. Raskošno slavlje za oko dve stotine zvanica, među kojima se našao veliki broj ličnosti iz javnog života, upriličeno je u jednom od najelitnijih beogradskih restorana. Sve detalje spektakularnog slavlja potražite u magazinu “Hello!” od ponedeljka, 22. septembra.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti