Nikolina Pišek: Zanos nove ljubavi

Nikolina Pišek: Zanos nove ljubavi

Autor: | 05/11/2012

0

Velikoj televizijskoj zvezdi, šarmantnoj Nikolini Pišek, u poslednje vreme odlično ide na poslovnom i ljubavnom planu. Osim što publiku osvaja harizmom i profesionalnim pristupom ulozi voditelja licencne emisije „Prve televizije“, „Sami u tami“, zgodna Nikolina uživa i u novoj romansi. Popularna tridesetšestogodišnjakinja iz Hrvatske u emotivnoj je vezi sa Vidojem Ristovićem, poslovnim čovekom iz Beograda.
Otkako su se u javnosti mogle čuti spekulacije da je intrigantna televizijska voditeljka otpočela romansu sa Vidojem, ona nije želela da ih komentariše u medijima.
Pre dve nedelje atraktivni par je fotografisan zajedno u javnosti, što je zanosna Nikolina samo prokomentarisala da je srećna u ljubavi.
Majka četrnaestogodišnje Hane potom je u društvu uspešnog tridesetpetogodišnjaka viđena u nekoliko noćnih klubova, gde je zaljubljeni par, ponesen emocijama, razmenjivao nežnosti, ne krijući se od znatiželjnika.
- Srećna sam i zadovoljna emotivnim životom - za magazin „Hello!“ kratko je prokomentarisala Nikolina, koja ne želi da detaljiše o romansi sa Vidojem.
Uprkos tome, voditeljka tajanstvenog pogleda pre nekoliko meseci magazinu "Hello!" dala je „naznake“ o mogućnosti da se njeno prijateljstvo sa šarmantnim Vidojem pretvori u "nešto više".
- Kada si medijska ličnost i kada sa nekim počneš da se upoznaješ, viđaš se i družiš, i kada si možda na pragu da se rode emocije, dosta je osetljivo i nezgodno da te mediji propitkuju o tome. Sve što se dotle izgradilo može da se uruši i da postane nezdravo.
Od trenutka upoznavanja Nikolina i Vidoje prvo su se družili, da bi kasnije shvatili da su se među njima postepeno rodile jake emocije. Atraktivni par uživa u druženju sa prijateljima i često posećuje poznate beogradske diskoteke i restorane. Prošle nedelje viđeni su u beogradskom restoranu „Dijagonala“, klubovima „Sinema“ i „Boks“, gde se nisu libili da se ponašaju prirodno, i, ne skrivajući emocije, razmenjivali su nežnosti naočigled drugih.
- Nije teško zaljubiti se. Dovoljna je „iskra privlačnosti“, ali ona takođe brzo izgori. Meni je teško da se predam nekome na dubljem nivou i da osetim takvo poverenje da bih mogla da kažem sebi da je to ono pravo. Jako se bojim da ću biti povređena. Zato imam svoje barijere koje je teško probiti, ali kada ih neko sruši, ta osoba je vredna moje pažnje. Emotivna sam i užasno osetljiva. Ne otvaram se lako i ne svima. Nemam poverenja u ljude koji žele sa mnom odmah da budu prisni jer automatski mislim da im je nešto od mene potrebno. Kao partner i prijatelj verna sam poput psa i lavovski branim svoju teritoriju - iskreno je za magazin „Hello!“ rekla Nikolina u avgustu pre nego što je otpočela vezu sa Ristovićem. Njihovi prijatelji kažu da bi ljubav među njima mogla da bude sudbinska.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti