Drama Nikoline Pišek i dalje traje: Ćerka Una ima neke nepravilnosti na mozgu

Drama Nikoline Pišek i dalje traje: Ćerka Una ima neke nepravilnosti na mozgu

09/02/2021

0

Drama Nikoline Pišek, posle stravičnog scenarija koji se odigrao za vikend u njenom porodičnom domu u Zagrebu, i dalje traje. Nakon što je pukom srećom uspela da preživi, voditeljka je otkrila da su ona i njena ćerka posle detaljnih pregleda puštene kući. Ipak, usled trovanja ugljen-monoksidom devojčica mora da nastavi lekarske pretrage. Do trovanja je došlo kada je usled građevinskih radova u zgradi pukla cev, a voditeljka je sada ispričala kako se ona i Una trenutno osećaju.

- Ugljen-monoksid se vezuje u krvi umesto kiseonika, tako da vitalni organi stradaju, mozak i srce. Stradaju jer se vezuju za ugljen-monoksid umesto za kiseonik. To je smrt koja je prilično izvesna, jer nastupa poprilično brzo - rekla je Nikolina u video pozivu u Jurarnjem programu i ispirača da je samo u jednom trenutku izgubila svest, te se ostatka noći ne seća u potpunosti.

Pročitajte: Policija vrši uviđaj - Nikolina Pišek i njena ćerka pronađene bez svesti, devojčica i dalje u teškom stanju

foto Boško Karanović

 

- Nije mi palo na pamet da može biti gas, jer je bilo to renoviranje u zgradi, zbog zemljotresa, a i moji psi nisu pokazivali ništa. Mislila sam da smo se ćerka i ja otrovale hranom, jer smo jele isto tog dana. S obzirom na to da su u toku radovi na mojoj zgradi, sve je puno prašine oko zgrade, tako da sam ja držala zatvorene prozore što inače nikada ne radim, bile smo heremtički zatvorene. Vidoje je u pola 3 ujutru alarmirao prijatelje. Ja sam u tom trenutku već prestala da se javljam na telefon, moja svest se tada već gubi. Sećam se da sam čula neko lupanje na prozor, to je bio naš prijatelj koji je zvao policiju i hitnu pomoć, i rekao je da će razvaliti vrata jer sumnja da se nešto dogodilo. Ja sam tad bila jako loše, tresla sam se, ali sam uspela da dođem do prozora. Tu moje sećanje nestaje, u nekim fragmentima se sećam dolaska hitne pomoći. Rekli su da je bila puka sreća da smo tog trenutka nađene i spasene - objasnila je voditeljka. 

Drama Nikoline Pišek nije završena 

Iako su sada na sigurnom, u hotelu, drama Nikoline PIšek se nije završila. Naime, ona je otkrila da je stanje njene ćerke i dalje neizvesno. 

- Una je doživela manje trovanje jer je niža od mene, spaslo nas je to što su nam plafoni visoki, imali smo više vremena do trenutka kada nas je neko našao. Ja se sada osećam okej, imam neke smetnje disanja i smetnje u radu srca, to moram naknadno da proverim, da li će ostaviti neke posledice. Una mora da uradi određene preglede mozga, jer su lekari ustanovili da postoje neke nepravilnosti, pa da vide da li je to od stresa ili je to nešto trajno - rekla je voditeljka.

Nikolina sa porodicom trenutno boravi u hotelu u Zagrebu.

- Moj stan je još uvek zapečaćen od strane policije, ne znam da li ću se vratiti u taj stan, dosta se ružnog dogodilo u tom stanu, dva zemljotresa sad i ovo. Mi smo kupili novu kuću ali ona nije još spremna za život, tako da ćemo se strpiti do tog trenutka - iskrena je voditeljka, koja je na "Instagramu" svim pratiocima poslala poruku da su na sigurnom i da će sve biti kako treba.

Pročitajte: Drama Nikoline Pišek - Odmor iz snova se u sekundi pretvorio u horor! (video)

Instagram printscreen nikolina_pisek

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti