Nikolina i Vidoje Ristović: Zimska idila u švajcarskim Alpima

Nikolina i Vidoje Ristović: Zimska idila u švajcarskim Alpima

Autor: | 26/01/2014

0

Voditeljka emisije "Bulevar" Nikolina Ristović ove zime je sa suprugom Vidojem Ristovićem priuštila sebi mondenski odmor u luksuznom švajcarskom skijalištu Sent Moric. U predivnom zimskom ambijentu skladni bračni par je u društvu prijatelja proveo novogodišnju noć, posle čega su ostali još desetak dana, uživajući u svim pogodnostima koje ovo živopisno mesto pruža turistima.
- Dvoumili smo se gde da odemo na odmor i na kraju smo odlučili da to bude Sent Moric. Iako smo odluku doneli u poslednji čas, imali smo mnogo sreće što smo pronašli odgovarajući smeštaj, jer se tamo hoteli bukiraju godinu dana unapred - počinje priču za "Hello!" Nikolina.
- Vidoje i ja aktivno smo proveli odmor, malo smo skijali i uživali u drugim sportovima na snegu, vozili se kočijama po snegu, išli u duge šetnje i na planinarenje. Priroda je stvarno fascinantna, a i vreme nas je poslužilo, pa smo bili prilično aktivni. Sneg je padao nekoliko dana i bilo je veoma toplo za to podneblje, temperatura je bila oko nule iako je u to doba godine uglavnom oko dvanaest podeljaka ispod nule - priča jedna od najatraktivnijih dama sa naših prostora, koja se predivno provela na snegu uprkos tome što ne preferira odmor na planini.
- Za razliku od Vidoja nisam tip koji uživa u zimskim sportovima. Međutim, sve je tako lepo da te prosto namami da staneš na skije. Osim u spuštanju niz snežne strmine, uživali smo i u drugim aktivnostima, a pošto se Sent Moric nalazi na nekih dve hiljade četiristo metara visine, velika visinska razlika učinila je svoje, pa mi je izgledalo da nisam baš u najboljoj kondiciji. Zbog velikog procenta kiseonika čovek se lakše umori, ali to je sve potpuno normalno - iskrena je bivša gospođica Pišek.
Harizmatična Hrvatica tvrdi da je prvi put bila na ovoj ekskluzivnoj lokaciji koju uglavnom posećuju turisti koji se po tradiciji svake godine tamo okupljaju, a čiji je cilj da uživaju kako u najboljim skijalištima tako i u ludom provodu i prestižnim svetskim restoranima.
- Reč je o izuzetno lepom planinskom gradiću u kome ljudi osim u zimskim sportovima mogu da uživaju i u odličnom šopingu. Skijalište, ispunjeno ljudima preko dana, noću se pretvara u mesto za vrhunsku zabavu. Ima mnogo ekskluzivnih restorana kao što je "Nobu" i drugi koji poseduju "Mišelinove zvezdice", mesta na kojima se mogu probati lokalni specijaliteti, a tu su i luksuzni noćni klubovi. Turisti uveče izlaze maksimalno doterani u raskošne toalete, pa ne postoji mogućnost da budeš previše doteran - iznosi svoje utiske zgodna voditeljka.
- Vidoje i ja smo svake večeri odlazili u drugi restoran, ali nismo mogli da obiđemo sve koje smo želeli. Mesta za večeru uglavnom se rezervišu nekoliko nedelja ili čak meseci unapred, ali mi smo i u tom pogledu imali sreće, pa smo posećivali i restorane u koje nije moguće ući bez rezervacije.
Među prijateljima sa kojima su ona i njen suprug uživali bio je i Favez Gruosi, vlasnik brenda luksuznog nakita "De Grisogono", sa kojim su dočekali Novu godinu u hotelu "Badrutts Palace", najluksuznijem mestu u Sent Moricu, a proveli su još nekoliko dana u njegovom društvu.
- Vidoje odranije poznaje Faveza, a ja sam prvi put sada imala priliku da ga vidim. On je veoma dinamičan i energičan čovek koji obožava dobar provod i voli da uživa u onom najboljem što život pruža, a svakako to može sebi i da priušti. On je imao izložbu u hotelu "Badrutts Palace" koju smo posetili, a sponzorisao je i veoma zanimljiv koncert na kom su pevale ruske operske zvezde - kaže Nikolina, koja se posle uzbudljivog odmora vratila svom voditeljskom poslu u emisiji "Bulevar".
- Gledanost "Bulevara" sve više raste. Smatram da je ta emisija urađena po odličnom "receptu" i da će dugo trajati bez obzira na voditeljski sastav - zaključuje Nikolina.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti