Smrt prekinula bajku: Ovako su Nikolina i Vidoje izgledali na spektakularnom venčanju u Monte Karlu (foto)

Smrt prekinula bajku: Ovako su Nikolina i Vidoje izgledali na spektakularnom venčanju u Monte Karlu (foto)

Autor: | 08/05/2022

0

Nikolina i Vidoje venčali su se u Monte Karlu, bajku prekinula smrt

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek i njen suprug, beogradski istoričar umetnosti Vidoje Ristović, koji je sinoć iznanenada preminio, venčali su se 2013. godine na spektakularnoj trodnevnoj ceremoniji u Monte Karlu.

Pročitajte: Četiri sata pred smrt suprug Nikoline Pišek objavio fotografiju koja kida dušu - Znatiželjna tatina devojčica... (foto)

Arhiva Hello!

 

Drugog dana septembra, samo nekoliko dana pošto su obeležili godišnjicu veze, par se u hotelu Metropol zavetovao na večnu ljubav. Nikolina je tom prilikom nosila raskošnu venčanicu francuske dizjanerke Monik Lilije, dok je Vidoje odabrao odelo kuće Lanvin.

Glamuroznom venčanju prisustvovalo je sedamdesetak zvanica iz celog sveta, među kojima su bila i neka poznata imena – Milutin Getsbi, Miša Beko, Milorad Vučelić...

Pročitajte: Budućoj gospođi Sandal neće biti lako da je nadmaši - Dobro pogledajte venčanicu Emine Jahović, o toj etiketi mašta svaka mlada (foto)

Arhiva Hello!

 

U ekskluzivnom intervjuu za HELLO!, magazin koji je pratio venčanje, Nikolina je podelila jednu zanimljivu anegdotu.

- Moj pas Artur počeo je da zavija baš u trenutku kada me je matičar pitao da li uzimam Vidoja za muža, zbog čega su se svi gosti grohotom smejali. Inače, sve je prošlo glatko, mada sam bila u panici da ću nešto pogrešiti ili loše reći. Čitava ceremonija odvijala se na engleskom, tako da sam vežbala da mi izgovor bude što bolji, mada je bilo šarmantnih propusta koji su bili simpatični i zabavni – otkrila je tom prilikom lepa voditeljka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti