Ognjen i Danijela Amidžić: Otkrivaju detalje skorog porođaja

Ognjen i Danijela Amidžić: Otkrivaju detalje skorog porođaja

Autor: | 16/10/2013

0


Voditelj na televiziji "Pink" Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela Dimitrovska-Amidžić, koja je u sedmom mesecu trudnoće, ne mogu da dočekaju dan kada će se ostvariti u ulozi roditelja. Počeli su da sređuju svoj stan na Dedinju i da pripremaju sobu za novog člana porodice. Na nedavnom pregledu ultrazvukom, kao moralna podrška uz Danijelu bio je njen suprug, koji je tom prilikom doneo važnu odluku. Posle višemesečnog razmišljanja, popularni voditelj "Farme" prelomio je, odlučan da prisustvuje porođaju svoje supruge. Budući da će se Danijela poroditi carskim rezom, nije uobičajena praksa da pored tima lekara i porodilje neko drugi bude u operacionoj sali, ali šarmantni Ognjen izborio se za svoju želju.
- Od trenutka kada sam saznala da sam u drugom stanju, želela sam da moj suprug bude uz mene onog dana kada se budem porađala. Ali, nisam htela da vršim pritisak na njega, želela sam da on sam donese tu odluku. Bila sam veoma srećna kada mi je saopštio da će porazgovarati sa doktorima na tu temu. U državnom porodilištu to ni u kom slučaju ne bi mogao, jer je zabranjeno da otac prisustvuje porođaju kada se supruga porađa carskim rezom, ali u Specijalnoj bolnici za ginekologiju "Jevremova“ izašli su nam u susret. Ako se sve bude odvijalo po planu i ako trudnoću do kraja devetog meseca budem podnosila na najbolji mogući način, porodiću se carskim rezom, ali neću primiti totalnu anesteziju. Odlučila sam da tokom porođaja primim epiduralnu anesteziju, što znači da neću osećati bol, ali ću sve vreme porođaja biti svesna i imaću priliku da bebu prva uzmem u naručje. Jedva čekam da doživim taj osećaj - sa velikim osmehom na licu za magazin „Hello!“ govori Danijela, koja je veoma ponosna na svog supruga koji je odlučio da prisustvuje njenom porođaju.
- Znam da neće biti lako da gledam carski rez moje supruge. U isto vreme osećam i uzbuđenje i strah. Drago mi je što su nam doktori „Jevremove“ izašli u susret i dozvolili mi da prisustvujem tako važnom trenutku. Još dok sam mislio da će se Danijela poroditi prirodnim putem, želeo sam da budem uz nju - iskren je Ognjen koji je angažovan na vođenju rijalitija "Farma“, koji se emituje na televiziji „Pink“. Njegova supruga, iako u sedmom mesecu trudnoće, kaže da joj poslovne aktivnosti pomažu da se bolje oseća u drugom stanju. Nedavno je održala kasting za nova lica „Models Inc. Elite Model Look“ za 2014. godinu.
- Svim trudnicama koje dobro podnose trudnoću savetovala bih da budu radno aktivne. Kada trudnica ima višak slobodnog vremena, ona počinje da umišlja različite stvari i da traži razne savete na Internetu, što može da se pretvori u pravu agoniju. Najvažnije je da dame u drugom stanju slušaju savete svog doktora, uživaju u trudnoći, ali i da budu poslovno angažovane kako ne bi paničile na svako žiganje ili bol u stomaku - kaže na kraju razgovora za "Hello!" dvadesetšestogodišnja lepotica, rodom iz Požarevca, zaštitno lice modne kreatorke Stele Makartni.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti