Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Obeležili pola godine veze

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Obeležili pola godine veze

Autor: | 04/10/2013

0


Starleta Stanija Dobrojević i maneken Filip Panajotović prvi put su se poljubili na imanju u Lisoviću, uprkos brojnim pokušajima da ih rastave njih dvoje ostali su jaki do samog kraja i vezu nastavili i po izlasku iz rijalitija.
Od trenutka kada su stupili u vezu pa do danas prošlo je šest meseci, a njihova popularnost nije ništa manja niti je njihova ljubav slabija. Iako su razdvojeni jer je Stanija trenutno u Americi, zaljubljeni par obeležio je pola godine veze na Tviteru zajedno sa svojim vernim fanovima - "Stanfilima".
Filip je svoju devojku počeo da zove žabica, što su svi primetili, pa su Staniji na kućnu adresu u Srbiji stigle igrače, plišane žabice, na kojima se starleta zahvalila putem društvenih mreža.
- Hvala svima na prelepim čestitkama povodom naših pola godine zabavljanja... hvala na beskrajnoj podršci tokom našeg boravka na Farmi i što ste prepoznali pravu ljubav i emociju i dalje ste uz nas. Hvala svim pozivima, poklonima i plišanim žabicama koje su stigle kod moje mame na kućnu adresu. hvala svim ljudima koji su nam pomogli i izašli u susret... Bez obzira na sve prepreke, novinske natpise, zlobu pojedinih ljudi... Mi smo jači nego ikad! Hvala na ljubavi i podršci koju osećamo i dobijamo svaki dan od vas - napisala je Starleta.
Za šest meseci od kada su počeli da se zabavljaju Stanija i Filip pokazali su se kao par koji ima veoma burnu vezu, ali ih je već sada nemoguće zamisliti jedno bez drugog. Dokaz za to su brojni fanovi koji su još uvek fascinirani ljubavlju ovog para.

Autor: Life Content
Izvor: SvetPlus

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti