Mirka Vasiljević: Osećam se rasterećenije tokom druge trudnoće

Mirka Vasiljević: Osećam se rasterećenije tokom druge trudnoće

Autor: | 30/08/2013

0

Poznata glumica Mirka Vasiljević u decembru će sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem dobiti drugo dete, čemu se neizmerno raduju. Skladni par oduvek je imao želju da njihov sin Andrej ne bude jedinac, a uskoro će im se snovi i ostvariti. Lepa dama odlično podnosi drugu trudnoću i nije razmažena trudnica već je prvih meseci radila punom parom. Snimala je seriju "Zvezdara", ali je i u pozorištu "Boško Buha" igrala glavnu ulogu u komadu "Aladinova čarobna lampa".
- Kada sam sa Andrejom ostala u drugom stanju, jako sam se obradovala, ali tada nisam znala šta me sve čeka narednih devet meseci, a i posle jer mi je on prvo dete. Ovog puta se takođe neizmerno radujem zbog trudnoće, ali se ujedno osećam i rasterećenije jer tačno znam šta me sve čeka i u kom periodu trudnoće bi trebalo da uradim koji pregled - počinje priču za "Hello!" Mirka.
- Sada već ulazim u šesti mesec i na mom telu su vidljive promene, tako da svi primećuju da sam u drugom stanju. Sa Andrejom stomak je nešto kasnije počeo da se vidi, ali pošto se telo već jednom širilo, sada je to drugačije. Zanimljivo je da sam na početku trudnoće radila, ali niko iz ekipe nije primetio da očekujem drugo dete - iskrena je glumica.
Dvadesetdvogodišnja lepotica nedavno je sa svojom porodicom bila na odmoru, gde se odlično provela.
- Prvo sam bila na moru sa mamom i sinom, a potom sam posetila i baku i deku u Nemačkoj. Bilo mi je vrlo lepo jer nemam mnogo prilike da sa njima provedem vreme tokom godine - kaže Mirka i otkriva da još ne zna pol svog drugog deteta.
- Nije mi bitno kog pola će biti bebica već, kao i svakom roditelju, da trudnoću do kraja iznesem i da se dete rodi zdravo. Isto sam razmišljala i kada sam bila u drugom stanju sa Andrejom. Nije da ne želim da saznam pol, već se dogodilo da uvek kada sam bila na pregledu, beba bude okrenuta, pa lekar nije mogao da vidi da li je dečak ili devojčica. S druge strane, nije mi toliko važno da li ću dobiti kćerku ili sina, i nisam želela da se zadržavam kod lekara i da čekam da se dete lepo okrene - tvrdi simpatična Mirka, koja ističe da njen sin još ne shvata šta znači dobiti brata ili sestru, ali se nada da će lepo prihvatiti novog člana porodice, jer je po prirodi vrlo društven.
- Andrej u oktobru puni dve godine i još je mali da bi shvatio da će uskoro dobiti društvo. On je, inače, veoma društveno dete i uživa da se igra sa mališanima iz našeg okruženja, kao i sa mojim mlađim bratom koji ima trinaest godina. Ne znam kako će reagovati kada beba dođe u naš dom i da li će pokazivati znake ljubomore, ali, i ako ih pokaže, mislim da to neće biti ništa neuobičajeno - tvrdi mlada glumica koja uskoro planira da se pridruži suprugu u inostranstvu.
- Vujadin je trenutno u Francuskoj gde igra za "Bordo", a do septembra nećemo znati da li će se zadržati u tom klubu ili će potpisati ugovor za neki drugi tim. Odlučili smo da tek kada potpiše ugovor i kada bude znao gde će igrati do narednog prelaznog roka, Andrej i ja odemo kod njega. U svakom slučaju, gde bude bio on, tu ćemo biti i naš sin i ja - kaže Mirka, koja će se i ovog puta poroditi u inostranstvu.
- Ukoliko Vujadin nastavi da igra u Bordou, tamo ću se i poroditi, to bi mi odgovaralo jer sam već bila u njihovoj bolnici i znam kako sve funkcioniše. Ali, ako pređe u neki drugi tim, onda će se beba roditi u toj zemlji. Jednostavno, on tokom sezone nema priliku da uzme slobodne dane, a po meni bi bilo veoma nepošteno da rodim dete u Beogradu koje će on moći da vidi tek posle određenog perioda - zaključuje lepa glumica.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti