Mirka Vasiljević: Život u Bordou nimalo nije lak

Mirka Vasiljević: Život u Bordou nimalo nije lak

Autor: | 12/10/2013

0


Glumica Mirka Vasiljević, koja je u sedmom mesecu trudnoće, nedavno se sa svojim nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem i njihovim dvogodišnjim sinom Andrejem ponovo preselila u Bordo. Poznati par veoma je srećan što ponovo živi u Francuskoj, jer su u toj zemlji doživeli neke od najlepših trenutaka svog života, kao što je rođenje njihovog prvog deteta. Na istom mestu, ponosna mlada majka doneće na svet i drugo dete, a s obzirom na lepo iskustvo koje ima, porodiće se u istoj klinici i kod istog lekara.
- Vujadin, Andrej i ja ponovo živimo u Bordou. Pošto smo se tek nedavno doselili, privremeno smo smešteni u hotelu, ali se nadamo da ćemo uskoro pronaći svoj novi dom, što će nam mnogo olakšati život. Trenutno tražimo odgovarajući životni prostor, ali nam nimalo nije lako, jer su stanovi koji se izdaju uglavnom prazni, a nama je potreban potpuno uređen dom. Ne očajavamo zbog toga i sigurna sam da ćemo se ubrzo preseliti - počinje priču Mirka i dodaje:
- Sa francuskim klubom "Bordo", Vujadin ima ugovor na pet godina, ali pošto je prošle godine bio na pozajmici u nemačkom "Drezdenu", živeli smo u toj zemlji. Sada smo se ponovo vratili na isto mesto, i drago mi je zbog toga. Ovde smo doživeli najlepši trenutak u životu, kada nam se rodio Andrej, koji za koji dan puni dve godine. Čim sam stigla, zakazala sam pregled kod mog starog lekara, sredinom ovog meseca, kada ću saznati i pol bebe. Porodiću se u istoj klinici i srećna sam zbog toga jer nosim samo najlepša iskustva i unapred znam šta me čeka - iskrena je junakinja serije „Miris kiše na Balkanu“.
Prošle nedelje Mirka je u društvu sina i supruga proslavila svoj dvadeset treći rođendan u intimnoj atmosferi.
- Pošto trenutno nemamo dom, nije bilo prilika za bilo kakvu žurku, a i u sedmom sam mesecu trudnoće. Obeležili smo taj dan odlaskom na porodični ručak i uživali smo tom prilikom u lepom restoranu - kaže Vasiljevićeva.
Talentovana glumica s nestrpljenjem očekuje rođenje njene druge bebe, sa kojom će doći u Srbiju tek kada se njenom nevenčanom suprugu završi sezona, i kada budu u prilici da svi zajedno posete svoj rodni grad i najbližu rodbinu.
- Tokom fudbalske sezone, Vujadin nema priliku da uzme slobodne dane, a smatram da bi bilo veoma nepošteno da rodim dete u Beogradu, koje će on moći da vidi tek nakon određenog perioda - iskrena je lepa glumica.
Beograđanka i njen suprug nadaju se da će pronaći svoj novi životni prostor do kraja narednog meseca, kada će njihov mezimac proslaviti svoj drugi rođendan i tom prilikom će mu napraviti slavlje.
- Andrej je veoma društveno dete, tako da verujem da će lepo prihvatiti novog člana porodice. Ako i pokaže male znake ljubomore, to neće biti ništa neubičajeno - zaključuje Mirka.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti