Merjem Uzerli: Moja borba da budem majka

Merjem Uzerli: Moja borba da budem majka

Autor: | 14/09/2013

0


Posle vrtoglavog uspeha, koji je Merjem Uzerli doživela tumačeći vatrenu sultaniju Hurem u turskoj seriji „Sulejman Veličanstveni“, u privatnom životu slavne glumice nastao je pravi pakao. Prevelika popularnost i slava koja joj se dogodila preko noći dovele su crvenokosu glumicu u stanje jake depresije. Zbog osećanja nesigurnosti, usamljenosti i stalnog stresa slavna Hurem zatražila je lekarsku pomoć i ubrzo obelodanila da više neće tumačiti lik čuvene sultanije.
Početkom juna u medijima se pojavila vest da je tridesetogodišnja Merjem trudna i da je to u stvari bio pravi razlog zbog čega je otkazala svoje učešće veoma gledanoj seriji „Sulejman Veličanstveni“. Šarmantna Nemica, turskog porekla, nije se oglašavala tim povodom sve donedavno, kada je dala ekskluzivnu ispovest za turski „Hurijet“, priznavši da je u drugom stanju i da će roditi dete uprkos negodovanju verenika, sa kojim više nije u kontaktu. Vest je obradovala njene obožavaoce, ali Merjemina ispovest, u kojoj je obelodanila da ju je bivši verenik, četrdesetšestogodišnji milioner Kan Ateš terao da se što pre oslobodi deteta, veoma ih je rastužila i šokirala. Merjem je za turski „Hurijet“ obelodanila sve sočne detalje koji su se ticali njenog sukoba sa bivšim verenikom, kao što je do detalja opisala trenutak kada je poželela da sebi oduzme život.
- Planirala sam samoubistvo - svojim priznanjem Merjem Uzerli šokirala je javnost. Rekla je da je u trenucima očaja i usamljenosti, koji su usledili posle dodeljivanja prestižnih televizijskih nagrada u Antaliji, pokušala da sebi oduzme život.
- Teško mi je da priznam, ali istina je da sam zbog teškog depresivnog stanja pokušala da skočim sa balkona svoje hotelske sobe. Te večeri kada sam u Antaliji dobila nagradu pokušala sam da se ubijem. U toj nameri zaustavili su me u poslednjem trenutku. Bilo je strašno, ali mi je svega bilo dosta. Samo sam želela da se sve okonča. Odlaskom na drugi svet htela sam da se oslobodim svega - rekla je čuvena Hurem.
Tridesetogodišnja glumica je ubrzo posle tog događaja napustila Tursku i otišla u Nemačku na lečenje, zbog čega je otkazala angažman u seriji “Sulejman Veličanstveni”.
- Uloga Hurem me je iscrpla. Ona je bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija. To je prava istina. Kada su me primili na kliniku u Berlinu, bila sam u veoma lošem stanju. Dobila sam terapiju koja je uključivala medikamente, a kada se stanje mog organizma poboljšalo, lekari su mi savetovali upotrebu homeopatskih preparata. Ovim putem priznajem da je moj bivši verenik Kan sve vreme bio uz mene, do trenutka kada je saznao da čekam njegovo dete. Tada se sve raspalo i promenilo iz korena - rekla je Hurem iz čuvene turske serije i navela da ju je izabranik njenog srca, čim je saznao da će po treći put postati otac, terao na najveći greh, da abortira.
- Nisam planirala da ostanem trudna. Oboje smo bili iznenađeni, a Kan mi je rekao da ne želi dete sa mnom, jer on već ima dvoje dece. Govorio mi je da će beba poremetiti naš život i da će svi mediji pomisliti kako sam seriju „Sulejman Veličanstveni“ zaista napustila zbog trudnoće, a ne zato što sam se loše osećala. Činio je sve da se što pre oslobodim bebe, a pošto nisam mogla tek tako da donesem odluku i abortiram, Kan je postajao sve nervozniji, bio je čak i nasilan. Sada ga više ne volim, beba i ja nastavljamo sami - u šokantnoj ispovesti ispričala je Merjem Uzerli, koja je na pragu petog meseca trudnoće. Istakla je da se sa bivšim verenikom nije čula još od kraja juna, ali da on ima običaj da joj povremeno pošalje SMS sa uvredljivim sadržajem, gde joj objašnjava da će je cela Turska osuditi što je odlučila da bude samohrana majka.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti