Dobro čuvana tajna: Producent Sulejmana Veličanstvenog posle osam godina otkrio zašto je Hurem napustila hit seriju

Dobro čuvana tajna: Producent Sulejmana Veličanstvenog posle osam godina otkrio zašto je Hurem napustila hit seriju

02/11/2021

0

Merjem Uzerli, sultanija Hurem iz hit serije „Sulejman Veličanstveni“, iznenada je prekinula snimanje u maju 2013. godine, napustila Istanbul i otputovala u Berlin. Bez objašnjenja. Razlog zbog koga je na cedilu ostavila ekipu projekta koji je rušio sve rekorde gledanosti otkriven je tek nedavno.

Pročitajte: Preminula glumica iz Sulejmana veličanstvenog, Hurem slomljena - Srce mi krvari od bola

TIMS promo

 

Gostujući u jednoj emisiji na „Jutjubu“, Timur Savdži, producent „Veličanstvenog stoleća“, rekao je da je nemačka glumica turskog porekla patila od poremećaja u psihologiji poznatog kao sindrom sagorevanja. Više nije mogla da izdrži ogroman pritisak i jednostavno je otišla.

Reč je o vrlo ozbiljnom mentalnom i fizičkom problemu koji počinje naizgled bezazlenim simptomima kao što su gubitak entuzijazma i energije, zamor, neodređeni bolovi, a potom se pretvara u hroničan stres praćen nesanicom, glavoboljom, visokim pritiskom, padom imuntiteta, poremećajima koncentracije, depresijom, napadima panike...

Pročitajte: Emina Jahović dobila predivan poklon od Hurem, javno joj se zahvalila (foto)

Merjem Uzerli napustila hit seriju iz zdravstvenih razloga

Snimanje serija traje po ceo dan, što zahteva vojničku disciplinu i dobru samokontrolu. Međutim, Merjem je na kraju, ali i na vrhuncu popularnosti, doživela nervni slom. Sve se odrazilo i na njen ljubavni život – verenik ju je ostavio dok je bila u drugom stanju, a pričalo se i da je pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa terase.

Srećom, psihički problemi sada su daleka prošlost. Glumica, koja živi u Berlinu, ponovo je srećna i zaljubljena.

Pročitajte: Konačno otkriveno ko je otac druge ćerke Merjem Uzerli (foto)

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs TIMS promo

Slične Vesti