Kažu da je lepša i od Hurem: Ova poznata pevačica je rođena sestra Merjem Uzerli

Kažu da je lepša i od Hurem: Ova poznata pevačica je rođena sestra Merjem Uzerli

Autor: | 13/10/2023

0

Sestra Merjem Uzerli je poznata pevačica

Merjem Uzerli nesumnjivo je najpopularnija turska glumica ovog veka. Sultanija Hurem vinula ju je u zvezde, skoro da je bacila u senku i moćnog Sulejmana Veličanstvenog, a onda je, bez objašnjenja, napustila snimanje serije i pobegla iz Istanbula.

Profimedia

 

Doživela je nervni slom, bila na rubu samoubistva kada ju je ostavio turski biznismen, ali je uspela da ponovo stane na noge.

Pročitajte: Ovde živi sultanija Hurem - Zavirite u prelepi stan u Berlinu u kojem Lara i Lili vode glavnu reč

Centar njenog sveta su ćerke Lara i Lili, sa kojima živi u Nemačkoj, gde je, inače, i rođena. Najveću podršku pružaju joj roditelji, majka Ursula i otac Husein. Da li ste znali da Merjem ima i sestru?

Instagram

 

Džanan Uzerli starija je dve godine i takođe se bavi umetnošću. No, ona se nije opredelila za glumu, već za muziku, i to džez. Ima svoj bend, sa kojim uspešno nastupa po Nemačkoj.

Koliko je popularna u tom žanru govori podatak da je prošle jeseni održala koncert u raskošnoj novoj dvorani hamburške „Elbfilharmonije”.

Instagram

 

Lepota im je u porodici, reklo bi se. Džanan je aktivna na Instagramu, gde ima više od 51.000 pratilaca, a najčešće objavljuje fotografije vezane za njenu profesiju i nastupe. Tu su i slike sa najmilijima – roditeljima i mlađom sestrom. Fanove često razneži starim slikama iz detinjstva.

Baza lepe Džanan je u Nemačkoj, gde živi i Merjem. Njen emotivni status nije poznat.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti