Mirka Vasiljević i Vujadin Savić: Ponosni roditelji

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić: Ponosni roditelji

Autor: | 09/01/2012

0

Poznata glumica Mirka Vasiljević i njen verenik, uspešni fudbaler Vujadin Savić doveli su svog dvomesečnog sina Andreja u Srbiju. Oni su nedavno stigli iz francuskog grada Bordoa gde se lepa dvadesetjednogodišnjakinja porodila. Sa mladim parom i njihovim sinom stigla je i Mirkina majka Mira, a na aerodromu ih je sačekao ostatak porodice od kojih su mnogi prvi put imali priliku da vide dečaka. I dok je ponosna majka na izlazu iz aviona držala bebu, mladi Savić je nosio prtljag. Rodbina je s nestrpljenjem  iščekivala da vidi Andreja i čim su ga ugledali, osvojio ih je na prvi pogled. Članovi porodica Savić i Vasiljević iskoristili su priliku da se već na aerodromu fotografišu i tako ovekoveče dan kada je Andrej prvi put došao u Beograd.
Iako su jedva čekali da sa prinovom dođu u rodni grad, Mirka i Vujadin su sačekali da mališan malo ojača, a i Vujadin je imao obaveze u klubu za koji igra.
- Beba svakim danom sve više napreduje, a Vujadin je tu gotovo svakodnevno, kad god mu poslovne obaveze dozvole. Trudimo se da što više budemo zajedno i da uživamo u čarima roditeljstva. Slični smo milionima drugih ljudi koji imaju decu, ali, naravno, da je naše dete nama najvažnije - rekla je nedavno zvezda serije „Miris kiše na Balkanu“ za jedan časopis.

Kako zbog boravka u Bordou ona i njen suprug nisu imali priliku da se vide sa prijateljima, odlučili su da sada naprave slavlje i da počaste sve drage ljude zbog ovog lepog događaja.
- Rođenje deteta je dar od Boga. Kada dete dođe na ovaj svet, roditeljima se menjaju prioriteti. Od kada sam dobio sina, prvo mislim da njemu obezbedim sve što je neophodno, pa onda razmišljam o sebi i svojim potrebama. Pošto se uskoro završava polusezona fudbalskog prvenstva, pauzu ću provesti u Beogradu. Imaću priliku da provedem lepe trenutke sa roditeljima, bratom, bakom, dekom i svim ljudima koji mi znače. Slavlje ću sigurno praviti, jer kao pravi Srbin ne smem da se obrukam - otkrio je poznati fudbaler nedavno za naš časopis.
On je pošto je stigao u Srbiju najpre proveo dan u društvu porodice, ali je već iste večeri sa društvom otišao u klub „Kolektiv“ gde su imali priliku da uživaju u nastupu pevačice Rade Manojlović i da se počaste, a nekoliko dana kasnije je napravio i veliko slavlje povodom rođenja njegovog sina Andreja. Posle kraće pauze koju ima za praznike, atraktivni sportista će se vratiti u Francusku gde nastupa za jedan od najuspešnijih klubova, dok će njegova lepša polovina živeti na relaciji Beograd-Bordo, jer kako je više puta naglasila ne želi da se odrekne svoje karijere koju od trinaeste godine uspešno gradi.
- Kada sam kao tinejdžerka odlučila da se bavim glumom i da živim život odraslih znala sam koliko odricanja će mi biti potrebno. Taj posao me ispunjava i ne vidim razlog zašto bih pravila pauzu u poslu - rekla je Vasiljevićeva za „Hello!“ u vreme kada je bila u osmom mesecu trudnoće.
Ona i njen verenik uskoro planiraju da se venčaju pošto nisu hteli da prave svadbu u vreme dok je glumica bila u drugom stanju, ali će u narednom periodu odrediti datum venčanja, što će biti još jedan lep događaj za njihovu porodicu.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin