Mirka Vasiljević: Noćni provod u društvu dragih prijatelja

Mirka Vasiljević: Noćni provod u društvu dragih prijatelja

Autor: | 09/07/2012

0

Lepa glumica Mirka Vasiljević i njen nevenčani suprug, fudbaler nemačkog kluba "Dinamo Drezden" Vujadin Savić nedavno su iskoristili retke slobodne trenutke kako bi izašli sa prijateljima. To je bio prvi javni izlazak poznatog para, jer i pored toga što su dugo u vezi i imaju šestomesečnog sina Andreja, atraktivna brineta i njen verenik ne vole da se eksponiraju u javnosti. Mirka je te večeri na splavu "Bolivud" blistala u zanimljivoj odevnoj kombinaciji, a osmeh joj nije silazio sa lica.
- Iako nemam mnogo vremena za izlaske, otišli smo na splav da se vidimo sa prijateljima i proveli smo zaista divno veče - počinje priču mlada glumica koja je nedavno sa suprugom prvi put vodila svog mališana na more.
- Iskoristili smo početak sezone kada je Vujadin imao pauzu i odveli smo  sina na njegovo prvo letovanje. Odlučili smo da idemo sami na more jer volimo da mi kao roditelji vodimo računa o našem detetu. Inače, i kada smo u inostranstvu, nemamo ničiju pomoć u poslovima oko bebe. Samim tim poštovali smo sve savete stručnjaka, pa smo tako samo ujutru i po podne odlazili na plažu kada sunce nije mnogo jako i sve je lepo funkcionisalo. Nismo imali nijednu neprijatnu situaciju - iskrena je Mirka koja tvrdi da joj je odmor sa porodicom veoma prijao.
- Na moru smo bili samo sedam dana, ali nam je bilo predivno. Naravno, kada je reč o odmoru, uvek nam se čini da bismo mogli da ostanemo još nekoliko dana, ali nismo bili u situaciji. Vujadina su čekale obaveze u reprezentaciji, a osim toga pošto je sada definitivno da će on ostati još godinu dana u Nemačkoj imali smo i malu selidbu, odnosno stvari koje do sada nismo preneli iz Francuske, gde je igrao u klubu "Bordo" morali smo da odnesemo - objašnjava dvadesetjednogodišnja lepotica kojoj prija život u Nemačkoj jer su joj u toj zemlji radili baka i deka i tamo odlazi odmalena.
Ponosna majka će boravak u Srbiji iskoristiti da bi položila ispite na Fakultetu za literaturu i komunikacije gde završava drugu godinu.
- Poslednjih mesec dana sam vredno radila tako da mi je preostalo da položim još samo jedan ispit kako bih očistila drugu godinu. I pored rođenja deteta uspela sam da sve ispite dam u roku. Napravila sam samo malu pauzu, pa tako poslednja dva meseca tokom trudnoće i prva tri meseca Andrejovog života nisam izlazila na ispite, ali sam kasnije i to nadoknadila. Drago mi je što mi fakultet dobro ide, jer bih volela da diplomiram što pre. Moje studije traju tri godine tako da se nadam da ću sve privesti kraju u roku, kako sam oduvek planirala - kaže Vasiljevićeva koja tvrdi da po završetku osnovnih studija želi da nastavi školovanje.
- Već sam počela da se informišem o daljem školovanju. Želja mi je da upišem master studije u inostranstvu i sada polako biram univerzitet na kome bi bilo najbolje da to i uradim - priča ambiciozna glumica.
Simpatična glumica će po okončanju obaveza na fakultetu biti posvećena svom sinu dok će od jeseni nastaviti da živi na relaciji Nemačka-Srbija.
- Pozorišna sezona je sada gotova, ali od jeseni ću nastaviti da dolazim u Beograd uvek kada to obaveze zahtevaju -zadovoljno kaže na kraju Mirka.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin