Mirka Vasiljević: Uživam u ulozi majke

Mirka Vasiljević: Uživam u ulozi majke

Autor: | 20/05/2012

0

Popularna glumica Mirka Vasiljević trenutno sa svojim šestomesečnim sinom Andrejom uživa u rodnom Beogradu. Iako joj teško pada razdvojenost od verenika Vujadina Savića, fudbalera nemačkog Dinama, mlada mama uspela je da uskladi sve obaveze i da se posveti karijeri.
Mirka Vasiljević (22) koja od početka godine sa svojim verenikom Vujadinom Savićem (22) živi u Drezdenu, nedavno je došla u Beograd sa sinom i vratila se na scenu matičnog pozorišta.
- Sa sinom ću u Beogradu biti do kraja ove pozorišne sezone. Ponuda za filmove i serije još uvek nemam, ali igram u Pozorištu „Boško Buha“. Trudimo se da provodimo što više vremena u Beogradu iako Vujadin i ja trenutno živimo na relaciji Nemačka-Srbija. Uskoro ćemo ići na odmor, pa će to bebi biti prvi put na moru i moramo da odaberemo mesto koje će biti adekvatno za njega - kaže za „Blic“ Mirka.
Mlada glumica porodila se u oktobru prošle godine u Bordou, a kada je Vujadin Savić u januaru potpisao ugovor sa nemačkim Dinamom, sa malim Andrejom preselili su se u Drezden. Iako je to bila velika promena, popularna glumica se brzo navikla na nove uslove života.
Ni znanje jezika joj nije predstavljalo problem, jer joj u Nemačkoj žive baba i deda. Od trenutka kada je Andrej došao na svet, Vujadin i Mirka, iako veoma mladi roditelji, uspešno su se uhvatili u koštac sa svim obavezama oko mezimca.
- Kada želite bebu, ništa vam nije teško. Mi smo želeli dete, i kada je Andrej došao na svet, automatski smo se navikli na ulogu. Presvlačenje, menjanje pelena, kupanje, hranjenje, ustajanje noću dođe samo po sebi. Vujadin se odlično snašao u ulozi oca, a Bogu hvala, tu su oko nas ljudi koji nam pomažu. Dok se Andrej navikavao na svet, malo nas je budio noću, ali je sada ušao u svoj ritam jer ima već šest meseci i stvarno nemam na šta da se požalim - kaže Mirka kojoj je drago što mali Andrej ima plave oči na nju.
Inače, popularna glumica i sin fudbalera Duleta Savića započeli su svoju vezu 2010. godine i verili se posle godinu dana zabavljanja, u Francuskoj. Poznati par uskoro planira da organizuje venčanje, ali i krštenje sina.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još