Dušan Savić: Dva razloga za slavlje

Dušan Savić: Dva razloga za slavlje

Autor: | 12/09/2011

0

Fudbalska legenda Dušan Savić u poslednje vreme ima više razloga da bude srećan. Nedavno je oženio starijeg sina Uroša, a u oktobru će prvi put postati deda, jer će mu verenica njegovog mlađeg naslednika Vujadina, glumica Mirka Vasiljević roditi unuče. Dušan je zajedno sa suprugom Marinom Rajević-Savić, poznatom novinarkom, priredio venčanje i svadbeno veselje Urošu, koji je svojoj dugogodišnjoj devojci Tijani Starčević pred oltarom dao bračni zavet.
Uroš, diplomirani ekonomista koji je trenutno na master studijama, i Tijana, koja je stekla diplomu „Fakulteta za medije i komunikacije“, izgovorili su sudbonosno „da“ u beogradskoj Sabornoj crkvi gde su došli u limuzini, dok ih je mladoženjin otac pratio u svom čuvenom kabrioletu „jaguar“ koji je predstavio javnosti u jednoj sceni filma „Munje“. Dušan i njegova supruga Marina sa ponosom su primali čestitke brojnih članova familije i prijatelja, među kojima su bili selektor fudbalske reprezentacije Vladimir Petrović Pižon, Mirjana Bobić-Mojsilović sa kćerkom, Milanka Karić, Ognjen Kajganić sa novom izabranicom Miom Strugar i mnogi još. Svadbeno veselje održano je u „VIP salonu“ na Beogradskom sajmu.
- Ceremonija je protekla u najboljem redu i svi su bili veseli. Bio sam uzbuđen, što je sasvim normalno kod roditelja u takvim situacijama - kaže mladoženjin otac Dušan koji nije dozvolio da neprospavana, traumatična noć, koju je njegova porodica provela u jednoj beogradskoj klinici jer se Vujadin dan pred venčanje otrovao hranom, utiče na njegovo dobro raspoloženje.
Fudbaler francuskog kluba „Bordo“, koji je sa verenicom Mirkom Vasiljević došao u Beograd dan pred svadbenu ceremoniju, usled jakog trovanja izgubio je svest, što je uznemirilo sve u porodici Savić. Do poslednjeg trenutka nije se znalo da li će moći da prisustvuje venčanju svog brata, ali je ipak, sa malim zakašnjenjem, stigao u crkvu.
- Nije nam bilo prijatno zbog situacije u kojoj se našao Vujadin. Uplašili smo se i nije se znalo da li će se oporaviti i doći u crkvu. Posle ukazane pomoći osećao se nešto bolje i smogao je snage da bude uz brata - kaže Dušan.
Za manje od dva meseca porodica Savić biće uvećana za još jednog člana. Popularna glumica, koja se sa Vujadinom zabavlja skoro dve godine, prema lekarskim procenama rodiće sina, što je posebno obradovalo legendu jugoslovenskog fudbala jer, i pored toga što ima dva naslednika, želi da mu prvo unuče bude muško.
- Predivno se osećam što ću uskoro prvi put postati deda. Bio sam maksimalno posvećen svojoj deci pa će tako biti i sa unučetom. Jedva čekam dan kada ću ga ugledati, ali se ne pripremam za tu ulogu, jer smatram da nikakve priprema za to ne postoje. Voleo bih da bude dečak - kaže Dušan.
Mirka i Vujadin verili su se početkom juna, ali će venčanje uslediti tek po bebinom rođenju. Neki od njihovih prijatelja tvrde da će slavlje biti upriličeno u decembru, kada fudbaler bude bio na odmoru, ali niko iz porodice se tim povodom nije oglašavao.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti