Filip Živojinović: Zdravstveni problemi

Filip Živojinović: Zdravstveni problemi

Autor: | 16/01/2012

0

Dvadesetsedmogodišnjeg perspektivnog Beograđanina Filipa Živojinovića od detinjstva muči zdravstveni problem zbog kojeg ima velike tegobe. Sin Slobodana Živojinovića, koji atraktivnim izgledom privlači pripadnice lepšeg pola, od desete godine ima hroničnu upalu sinusa, zbog koje je čak razmišljao i o operaciji. Još se nije odlučio za hiruršku intervenciju koja je bolna i komplikovana, jer pokušava da alternativnim metodama lečenja reši hroničnu i bolnu upalu sinusa.
- Iako sam razmišljao čak i da operišem sinuse, koji su mi hronično upaljeni od desete godine, nedavno sam odlučio da počnem sa programom homeopatije, kako bih se izlečio. Mogu da kažem da mi je znatno bolje otkad idem na ovaj tretman i da su mi se problemi koje, inače, imam i na koje sam i navikao, prilično smirili. Bolovi zbog sinuzita su katastrofalni, ali pošto me muče od detinjstva, navikao sam da sa tim živim. Čuo sam da ovaj problem može da se reši i akupunkturom, ali taj metod lečenja još nisam probao - za magazin „Hello!“ kaže idejni tvorac muzičkog letnjeg festivala „SMS 48 sati“, koji se zabavlja sa poznatom glumicom Majom Mandžukom. Najstariji sin Slobodana - Bobe Živojinovića kaže da probleme najviše oseća tokom zimskog perioda i u proleće.
- Stalni problem sa sinusima za mene je noćna mora. Ne mogu da vam opišem koliko je bolno, posebno zimi, kada je hladno, i pre leta, kada počne sve da cveta. Najgore mi je što imam trostruki problem: osim hronične upale sinusa, imam i devijaciju leve nozdrve, kao i jaku alergiju. Najviše me muči alergija na polen, ali burno reagujem i na kućnu prašinu - iskren je Filip kome se znatno poboljšalo stanje sa sinusima otkako je započeo tretman kod homeopate.
- Uzimam homeopatske lekove. Osim toga, idem i na magnetnu terapiju. Pomoću dve diode emituju se elektromagneti talasi koji mi poboljšavaju upalno stanje sinusa, takozvani sinuzitis. Ako sve ovo ne bude u budućnosti dalo veće rezutate, probaću lečenje akupunkturom. Iako sam razmišljao da problem koji me muči skoro dve decenije saniram operacijom, čuo sam priče od ljudi koji su prošli kroz to i nisu mi se dopale. Prosec operacije vrlo je komplikovan, kao i oporavak posle intervencije. Ako ikako mogu to da izbegnem, biću srećan - kaže Filip koji je pre izvesnog vremena prestao da radi kao menadžer Lepe Brene, ali je nastavio da se bavi privatnim biznisom u oblasti menadžmenta.
- Nije to posao koji bi bio posebno interesantan za medije. Imam poslove koje obavljam, i zbog toga u ovom periodu ne bih želeo da bilo gde putujem -na kraju kaže Živojinović, koji je studije završio u Sjedinjenim Američkim Državama.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti