Lepa Brena: Žurka sinu u čast

Lepa Brena: Žurka sinu u čast

Autor: | 04/06/2012

0

Lepa Brena i njen suprug Slobodan - Boba Živojinović organizovali su veliko slavlje povodom dvadesetog rođendana njihovog sina Stefana. Brojne članove porodice, prijatelje, kumove i saradnike ugostili su u restoranu „Talas“ na Zemunskom keju, jednom od njihovih omiljenih mesta.  U prijatnoj atmosferi restorana pored Dunava do ranih jutarnjih časova zabavljalo se oko stotinak gostiju.
Brena i Boba poznati su po velikim feštama koje priređuju za rođendane svoje dece. Uglavnom ih priređuju u svom domu na Bežanijskoj kosi, ali ovoga puta nisu imali vremna da organizuju kućnu žurku.
- U našoj porodici ne postoje mala slavlja. Tri dana pre Stefanovog rođendana imala sam veliki koncert u Ljubljani, a i Boba je putovao sa mnom, tako da nismo imali vremena da organizujemo veliko slavlje u našem domu. Kada smo razmišljali gde bismo mogli da okupimo nama drage ljude i Stefanove drugare shvatili smo da je restoran „Talas“ zbog prijatnog ambijenta, odlične usluge i specijaliteta koje nude najbolje rešenje – kaže Brena za magazin „Hello!“.
Stefan je bio presrećan što su mu na proslavu došli svi prijatelji, čak i oni iz inostranstva. Jedino mu je bilo žao što proslavi nije prisustvovala njegova baka koja nije mogla da doputuje iz Brčkog, ali će je uskoro videti tako da će nadoknaditi propušteno.
- Na rođendanu je bilo mnogo Stefanovih drugara iz škole i sa tenisa. Neki od njih su došli iz Velike Britanije, a neki su samo zbog ove zabave doputovali čak iz Amerike. Moja majka ovoga puta nije bila na proslavi, ali ona nam redovno dolazi u posetu ili mi odemo do nje, tako da tada nadoknadimo sve propušteno – priča Brena.
Odličnoj atmosferi doprinela je i sama Brena koja je svom sinu ispunuila razne muzičke želje. Ove godine nije mu zapevala njen veliki hit „Ja nema drugi dom“ što obično čini.
- Stefan dobro zna da mu je pesma „Ja nema drugi dom“ posvećena, ali ovoga puta ona nije bila među njegovim željama.
I ostale zvanice svojom pesmom uveličale su Stefanovo slavlje. Ana Bekuta koja je grleći Milutina Mrkonjića pevala svoje hitove prisutne je digla na noge. Saša Matić, koji je na proslavu došao sa suprugom Anđelijom,  pevao je svoje najlepše balade, Sanja Đorđević je sa kćerkom Ivanom pesmom Stefanu poželela sve najlepše, a zapevali su i Dragan Kojić Keba, čiji je sin Igor bio među najveselijima, i bosanski pevač Al Dino. I sam slavljenik je pokazao svoje vokalne sposobnosti u čemu mu se pridružio stariji brat Filip.
- Stefan je oduševio prisutne svojim pevačkim umećem, a pevao je svoje omiljene pesme svih žanrova. Veliki aplauz je dobio posle izvedbi pesama „Miljacka“, „Prvi poljubac“, ali i najvećih hitova „Bijelog dugmeta“ - sa ponosom govori najveća zvezda na prostorima bivše Jugoslavije.
Posebnu radost porodica Živojinović je osećala jer su ponovo na okupu. Stefan je nekoliko dana pre rođendana doputovao sa Floride gde boravi već dva meseca zbog treniranja tenisa. Na jesen će početi da studira, ali sa tenisom neće prekidati u čemu ga roditelji podržavaju. Brena ističe da će uvek biti uz svoju decu jer su učinili da bude srećna i ponosna majka.
- Velika je odgovornost biti roditelj, ali je i najveća sreća kada vidiš da imaš zdravu i dobru decu. Stefan je zaista divan momak koji je zaslužio da mu priredimo odličnu rođendansku zabavu – kaže na kraju Brena.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: Zoran Kuzmanović Munja

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti