Lepa Brena: Dve decenije ljubavi

Lepa Brena: Dve decenije ljubavi

19/12/2011

0

Muzička zvezda Lepa Brena i njen suprug, član „Međunarodne teniske federacije“ Slobodan - Boba Živojinović nedavno su obeležili dvadesetu godišnjicu braka u društvu sinova Filipa i Viktora i najbližih prijatelja i rođaka. Ovaj skladni bračni par organizovao je slavlje u jednom poznatom restoranu u Zemunu gde su se uz živu svirku tamburaša veselili do ranih jutarnjih sati. Tom prilikom su od svojih sinova dobili i simbolični poklon - tortu na kojoj je pisalo „Ja nemam drugi dom“ kako glasi i naslovna numera prvog albuma koji je Brena objavila posle udaje i rođenja sina Stefana. Na  godišnjicu supružnici su se podsetili lepih trenutaka kroz koje su prošli tokom zajedničkog života, a već narednog dana otputovali su u Majami na odmor pošto posle venčanja nisu imali medeni mesec.
Kako ste proslavili godišnjicu braka?
- Pošto volimo domaću atmosferu u kojoj se i mi i naši gosti osećamo prijatno, proslavili smo godišnjicu u restoranu “Talas” u Zemunu. Bili su tu svi koje mi volimo i koji nas vole i zaista smatram da su jubileji velika stvar, jer su svedočanstvo vašeg života koje ima jednu pozitivnu konotaciju. I zato ih treba slaviti.
Šta ste Boba i vi jedno drugome poželeli tom prilikom?
- Još mnogo godišnjica ida smo živi i zdravi još godina sto.

Ko je bio organizator slavlja?

- Svakako da smo planirali da obeležimo taj dan, jer je to dan kada smo počeli zajednički žviot i koji je za oboje veoma važan. Pre dvadeset godina odvažili smo se na veliku avanturu, što brak zapravo i jeste. Kod nas je to stvar trenutka koja dolazi spontano, tako da smo, pošto oboje volimo ambijent “Talasa“, odlučili da idemo tamo.
Jeste li se pažljivo potrudili oko posluženja?
- Mnogo nam je važno da sve što je posluženo bude ukusno, prijatno za oko, i da pre svega svi naši gosti budu zadovoljni. Mi kao zvezde večeri uživali smo u činjenici da je taj trenutak za nas poseban.
Da li ste se na dan godišnjice suprug i vi podsetili nekih trenutaka sa vašeg venčanja?
- Tog 7. decembra polako su nam se vraćale slike kako je izgledao taj naš veliki početak. I ako imate u vidu da smo mi čitavog života živeli brzo i grabili od života, ne treba da čudi što nismo imali ni medeni mesec. Danas nam posle toliko godina najviše znači što je naš brak jedna zaista uspešna priča. A to ne bi bio da u njega nismo ulagali.


Piše: Ivana Nikolić
Foto: Mihailo Nenadović

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin