Filip Živojinović: Siguran u ljubav

Filip Živojinović: Siguran u ljubav

Autor: | 10/11/2011

0

Mnogi su na spektakularnom koncertu Lepe Brene očekivali da sa Filipom Živojinovićem vide njegovu devojku Maju Mandžuku, pa je njen izostanak u „Beogradskoj areni“ pokrenuo spekulacije o glumičinom mogućem raskidu sa najstarijim sinom Slobodana  Živojinovića. Filip je za magazin „Hello!“objasnio da nije reč o prekidu veze, već da je visoka plavuša bila sprečena da dođe na Brenin spektakl.
- Maja je otputovala u Los Anđeles, gde ima zakazana snimanja za film - na početku razgovora pojasnio je atraktivni dvadesetšestogodišnjak koji je romansu sa junakinjom filma „Munje“ započeo letos. Privlačnost prema gracioznoj Beograđanki idejni tvorac i menadžer muzičkog festivala „SMS 48“ osetio je čim su ih upoznali zajednički prijatelji u jednom beogradskom klubu.
Veza koja se rodila između ovo dvoje uspešnih mladih ljudi od početka je upućivala na lepu romansu. Oboje su iza sebe ostavili duge veze, Filip se zabavljao sa manekenkom Sofijom Milošević, dok je Maja provela jedanaest godina sa biznismenom Denisom Damjanovićem. Ni u prvim mesecima zabavljanja par nije krio zaljubljenost. Zajedno su prisustvovali venčanju Filipovog druga Dimitriosa Lijapisa, kome je Filip bio kum. Tokom ceremonije sklapanja braka držali su se za ruke. Iako su oboje poznati po tome što ne govore otvoreno o emocijama, ovog puta nisu krili osećanja, te je dvadesetdevetogodišnja glumica nekoliko puta javno hvalila kvalitete svog izabranika.
- Najbitnije su mu karakterne osobine i ono što nosi iznutra. Osim što je inteligentan, on je šarmantan i duhovit, a to mi mnogo prija. Volim da se smejem, tako da mi je bitno da pored sebe imam muškarca koji zna da mi izmami osmeh.
Otkad su se upoznali oboje su sve vreme boravili u Beogradu, ali umetnica sa stalnom adresom u Los Anđelesu je zbog poslovnog projekta nedavno morala da otputuje preko okeana. Filip nije mogao da joj se pridruži zbog poslovnih obaveza koje ima u Srbiji.
- Ne volim preterano da detaljišem o stvarima i događajima iz privatnog života. Nisam javna ličnost, pa mi nije prijatno da govorim o sebi na taj način. Nisam mogao Maji da pravim duštvo dok snima u Los Anđelesu, jer imam mnogo poslovnih obaveza u Beogradu, koje i nisu toliko atraktivne za javnost da bih ih otkrivao. Naš plan je da proslavimo Novu godinu u Beogradu. Očekujem da će Maja do tada završiti snimanje i pridružiti mi se ovde. Nadam se da u međuvremenu taj plan ničim neće biti ometen. O kom njenom projektu je reč, ne bih otkrivao, jer mislim da bi to trebalo ona da uradi - ljubazno govori Filip, koga odlikuju besprekorni džentlmenski maniri. Poslednjih nekoliko godina postao je miljenik ženskog dela populacije, proglašavan je i najpoželjnijim beogradskim neženjom. Od vremena zabavljanja sa manekenkom Sofijom Milošević prilično se povukao u sebe što se tiče otkrivanja emocija. Sa dvadesetogodišnjom Beograđankom Sofijom bio je u vezi dve i po godine i nikada javno nisu potvrdili ono što se  pisalo - da su vereni.
Poznanstvo sa glavnom glumicom filmskog ostvarenja „Virtuelna stvarnost“ bilo se slučajno, ali je na Filipa ostavilo jak utisak. Maja, koja više od pet godina živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, zbog ljubavi sa Filipom mesecima je boravila u rodnom gradu, pa je pomalo zapostavila mogućnost dobijanja glumačkih angažmana. Glumica, koja se u Njujorku školovala na poznatom institutu za film i teatar „Li Strazberg“, stalno je nastanjena u Los Anđelesu, gde preko filmskog agenta dobija poziv za holivudske audicije. Članica je američkog Udruženja glumaca i već je ostvarila niz epizodnih, kao i sporednih uloga u nekim filmskim ostvarenjima.
Budući da će sa Filipom biti ponovo za manje od dva meseca, i da će zaljubljeni par zajedno provesti Novu godinu u srpskoj prestonici, izgleda da će u ovoj ljubavnoj priči glumica pretpostaviti srce karijeri.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti