Brenin strah za suprugovo zdravlje opravdan: Boba šokirao izgledom, onakav zavodnik postao je ovo (foto)

Brenin strah za suprugovo zdravlje opravdan: Boba šokirao izgledom, onakav zavodnik postao je ovo (foto)

Autor: | 14/09/2022

0

Izgled Bobe Živojinovića šokirao

“Brena tera Bobu da smrša”, “Boba na dijeti, rešio da posluša ženu”... Ovi naslovi datiraju još od 2014. godine ali su, po svemu sudeći, i dalje aktuelni.

Pročitajte: U dokumentima je sve crno na belo - Otkrivena velika porodična tajna Brene i Bobe, ovo su Emerald i Ernest (foto)

Miša Obradović

 

Čovek koji je svojim uspesima na teniskom terenu širom otvorio vrata svetskih turnira momcima i devojkama koji su znatno kasnije počeli da se interesuju za “beli sport”, posle aktivne igračke karijere odlučio je da uživa u gurmalucima koji su mu ranije bili zabranjeni. I, kilogrami su se lagano gomilali.

Boško Karanović

 

Izgled Bobe Živojinovića zabrinuo 

Generacije, koje se ne sećaju Slobodana Bobe Živojinovića iz mlađih dana, lako mogu da zaključe kako je izgledao na vrhuncu popularnosti, pošto je sin Filip njegova slika i prilika.

Pročitajte: Svi su mislili drugačije - Posle 23 godine Boba Živojinović otkrio veliku istinu

Zajedno su se pojavili na proslavi povodom početka emitovanja četvrte sezone serije “Igra sudbine”, a prisutnima nije promaklo da Boba ima i koji kilogram više nego 2014. kada su najbliži počeli da ga dobronamerno savetuju da se okrene zdravom režimu ishrane.

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin