Lepa Brena: Oporavak uz najmilije

Lepa Brena: Oporavak uz najmilije

Autor: | 13/08/2012

0

Vest da je naša folk zvezda, pedesetjednogodišnja pevačica Lepa Brena provela tri dana u bolnici zbog tromboze uznemirila je srpsku javnost i mnogobrojne fanove plavuše poznate po tome što vodi zdrav život. Naime, budući da joj je vrućina smetala, folk diva koja je pre nekoliko godina imala trombozu, provela je tri dana u apartmanu Kardiovaskularne klinike na Dedinju kako bi prokontrolisala svoje zdravlje.
Uz Brenu je sve vreme bio njen suprug Slobodan - Boba Živojinović, koji ju je odvezao na kliniku. Iako je tromboza, koja je zgodnoj pevačici ustanovljena 2004, vrlo opasna, ona kaže da stanje nije bilo alarmantno i nije reč o hitnoj intervenciji, već o rutinskoj vaskularnoj kontroli.
- Nisu mi prijale visoke temperature pa sam provela tri dana u bolnici na Dedinju. Vaskularna terapija mi je promenjena, osećam se dobro i zahvaljujem svima što brinu o meni i mom zdravlju - rekla je Brena koja je pre nekoliko godina zbog pojave tromba u podključnoj veni boravila u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Tada je odlučila da ovu naslednu bolest počne da drži pod kontrolom i da što manje vremena provodi na sceni, a više u opuštenoj atmosferi sa porodicom.
- Nisam želela da se odreknem posla ni po koju cenu. U jednom momentu to me je koštalo zdravlja, kada mi je na nastupu poplavela ruka i počela da trne. Nastupilo je začepljenje glavne vene u ruci. Inače, tromboza je nasledna bolest koja me je naterala da usporim, da drugačije postavim prioritete u životu i da više ništa ne bude preče od mog zdravlja - rekla je tada estradna zvezda zbog čijeg stanja su se najviše zabrinuli njeni sinovi i suprug Boba Živojinović. Ovog puta problemi su nastupili zbog fizičke iscrpljenosti, koja je, u kombinaciji sa velikim vrućinama, uticala da joj pozli i da potraži pomoć lekara.
Porodica poznata po harmoničnim odnosima, posle Breninog boravka u bolnici, opušta se u njihovom beogradskom domu. Iako su planirali da putuju na „Olimpijske igre“ u London, putovanje su odložili i napravili plan da u narednom periodu otputuju na Zlatibor, gde su boravili i pre pevačicinog odlaska u bolnicu.
- Brena je sada dobro, sve je u najboljem redu. Znači nam podrška i zahvaljujemo svima koji su je pružili. Nećemo otići u London na „Igre“ iako smo to nameravali, put smo odložili, za sada. U ovom trenutku ne znam da li ćemo ostatak leta provesti u Beogradu ili ćemo boraviti u kući na Zlatiboru, videćemo - kaže za magazin „Hello!“ suprug poznate pevačice koji joj je pružio neizmernu podršku u danima koji su sve članove familije učinili nespokojnim.
Porodica je navikla da je Brena glavni pokretač i izvor pozitivne energije u njihovom domu, pa im je cela situacija još teže pala. Srećom, zdravstveni problemi folk zvezde brzo su sanirani, te nema razloga za tužna lica i zabrinutost.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti